Winter wonder wedding shoots

Winter wonder wedding shoots

Soms “popt” er een heel gaaf idee in me op. Meestal gebeurt dit op een heel vreemd moment, zoals wanneer ik bijna in slaap val of in de douche. Dit keer gebeurde het ook. Ik was bijna in dromenland en ineens schoot ik overeind. Manlief schok zich een hoedje. Ik had een super gaaf idee! Een hele tijd terug kwam ik een hele gave post tegen op Instagram van een dame in een prachtige prinsessenjurk die poseerde in de sneeuw. WAUW! Dit plaatje wil ik ook maken dacht ik toen. Maar goed, toen ik de post tegenkwam, was het hoogzomer en dan weet je dat dit niet gaat gebeuren. Afijn, vlak voordat ik in slaap viel, werd ik dus herinnerd aan deze post en dat ik HEEL graag ook zo’n toffe plaat wilde creëren.

Ik had een super gaaf idee

Dus de volgende dag klom ik in mijn social media account en plaatste een oproepje op Instagram en Facebook, opzoek naar een dappere dame die voor mij in haar trouwjurk in de sneeuw wilde staan. Ik had gehoopt dat ik 1 dame zo gek kon krijgen om dit voor mij te doen. Maar in plaats daarvan kreeg ik super veel aanmeldingen. Echt super gaaf. En aangezien er in het weerbericht aangegeven werd dat het -8C zou worden, leek het mij veiliger om meerdere dames te vragen, zodat ik de shoot kort kon houden maar toch voldoende foto’s kon maken.

Wauw! Dit plaatje wil ik ook maken dacht ik toen

In de tussentijd werd ik ook nog benaderd door een Willemien van Willemien Flowers & Styling die vroeg of zij voor mij de boeketten mocht maken. Echt super gaaf. Dit geeft net die extra touch aan het geheel.

Zo gezegd zo gedaan. Dus ging ik bepakt in een skipak met een isolatiedeken, een wollen deken en een thermoskan met warme thee op weg naar het bos voor de eerste vette “winter wonder wedding shoot”. En wat hadden we geluk. Naast het feit dat ik echt een super mooie locatie had gevonden waar tot hoog in de bomen de sneeuw nog zat, was het op beide shoot dagen ook nog eens heel zonnig! Een prachtige (warme) zon scheen door de met sneeuw bedekte bomen en maakte het sprookjes plaatje compleet. Ik was het gelukkigste meisje van de wereld.

 

Heb jij ook een super gaaf idee voor een fotoshoot? Ik help er graag mee. Stuur mij een berichtje en dan werken wij samen dit te gekke idee uit tot een spectaculaire fotoshoot.

 

[pexcirclecta pex_attr_small_title=”Wil jij ook een te gekke fotoshoot doen? ” pex_attr_title=”Neem dan gerust contact op” pex_attr_button_text=”Contact” pex_attr_button_link=”/contact” pex_attr_button_link_open=”same”][/pexcirclecta]

 

 

 

 

[pexcarousel pex_attr_cat=”85″ pex_attr_title=”” pex_attr_link=”/bruiloft-fotografie/” pex_attr_link_title=”Meer over bruiloft fotografie” pex_attr_maxnum=”” pex_attr_spacing=”true” pex_attr_orderby=”date” pex_attr_order=”DESC” pex_attr_height=”” pex_attr_lightbox_type=”single”][/pexcarousel]

 

Andere bruiloften

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.