Voor ondernemers

Omdat je alles uit je business wilt halen

become the best version

of yourself

Na meer dan 10 jaar ervaring als ondernemer heb ik mijn werkwijze en structuren behoorlijk geoptimaliseerd. En omdat het eeuwig zonde is om alle kennis voor jezelf te houden wil ik heel graag ook jou helpen met de volgende stap binnen jouw bedrijf. 

The Perfect Workflow - Notion template

Jouw business georganiseerd in EEN overzicht. Je hebt in één oogopslag inzicht in jouw klanten, to-do’s, afspraken en de betaal statussen. Werken vanuit overzicht en flow!

van €284,- voor €74,-
NEW

Flitsen als een PRO

Flitsen eng? Nee hoor je kan enorm gave dingen doen met je flitser. Ik leer je hoe je creatief kan flitsen maar ook hoe jij je flitser zo kan gebruik, zodat niemand het ziet.

Van 350,- voor €104,- *

SEO training

Bovenaan staan op google als fotograaf of trouwfotograaf? Ik leer je hoe je dat structureel goed doet.

Van €489,- voor €99,-

Fotografie business coaching

Wil jij een scherpe blik op jouw aanbod? Hoe je jezelf verkoopt of hoe jij de juiste prijs berekent? Ik help je met jouw perfecte aanbod samenstellen!

Branding fotografie

Nieuwe foto's nodig voor jouw website, of je socials? Ik maak de perfecte beeld bank voor jou, zodat jij je weer kan focussen op wat echt belangrijk is.

Vanaf €539,-

Signature preset

Blijf je maar worstelen met je preset? Of krijg je het niet voor elkaar hoe jij het graag wilt hebben? Ik help je, samen tweaken wij jouw preset totdat deze perfect it.
Binnenkort

Aanbevolen programma's

Als ondernemer heb je soms het idee dat je het wiel opnieuw uit moet vinden of dat er allerlei hypes en trends zijn waarvan je niet zeker weet of je er wel aan mee moet doen. En als we het dan hebben over programma’s en automatiseren, zie ik al helemaal bij veel fotografen de oren gaan klapperen. Want “Ik ben toch fotograaf en geen techneut?” Hoe moet je nou weten welk programma je moet kiezen ?

Ik ga je helpen. Ik ben namelijk fotograaf EN techneut. Na 10 jaar gewerkt te hebben als programmeur ziet automatiseren en optimaliseren in mijn bloed en ben ik er dus continue mee bezig. Ik help je alvast aan een aantal programma’s die voor mij werken:

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.