Van een bruiloft, komt een bruiloft!

Je kent het gezegde misschien wel “Van een bruiloft komt een bruiloft”. In dit geval was het voor mij echt waar. In Half januari fotografeerde ik de bruiloft van de broer van de bruidegom. Een lange maar o zo gezellige dag.

Niet lang daarna werd ik gebeld door deze lieve bruid. Of ik vier maanden later op hun mooie dag ook beschikbaar was. Ze had mij aan het werk gezien en het resultaat gezien en wilde heel graag dat ik ook hun bruiloft vast zou leggen! En wat een geluk want ik was nog beschikbaar op hun mooie dag.

Trouwen vanuit Mill

De avond voor de grote dag van F&A reed ik al naar Mill om in het Fletcher hotel te slapen, zodat ik de volgende ochtend fris en vroeg kon beginnen. Heerlijk zo’n getting ready bij pap en mam thuis. Een mooi groot huis en een hoop reuring van beide zussen. Dit was niet alleen een relaxte maar ook hele gezellig ochtend met veel gelach en af en toe een traan van blijdschap.

Van de first look in de tuin naar de fotoshoot bij landgoed Wamberg

Na de first look zijn we naar de fotoshoot locatie gereden tussen haar ouderlijk huis en de feest locatie. Het prachtige Wamberg was uitgekozen voor de foto’s. Grappig genoeg waren wij niet de enige. Want precies voor ons liep een ander bruidspaar met hun entourage het terrein op. Gelukkig is er altijd voldoende ruimte voor iedereen en hebben we daar prachtige foto’s kunnen maken.

Trouwlocatie het Boerengoed in Enspijk

Op naar Het Boerengoed, de feest locatie waar de rest van de bruiloft plaats zou vinden. Hier werden wij warm ontvangen door Teuna van Love and joy weddings. De locatie was al prachtig aangekleed door styliste Sanne van Ols van Casamore. Werkelijk waar overal was aan gedacht.

Na een intieme en warme ceremonie ging de dag verder met de borrel, groepsfoto’s en het diner. Allemaal op de locatie van het Boerengoed.

Loveshoot tijdens golden hour

Gedurende de dag wisselde stralende zon en dikke bewolking elkaar af. Maar na zelfs een spatje regen klaarde de lucht weer op precies tijdens golden hour. Lucky me!!

Ik heb direct het bruidspaar mee naar buiten gesleurd om nog een paar foto’s te maken in de prachtige warme zonnestralen die door de donkere lucht heen kwamen. I WAS SO HAPPY. Want weet je wat ik nou het mooiste vind aan een tweede shoot of nog even shooten met golden hour? Omdat alle “Big events” al hebben plaats gevonden en je vaak alleen nog maar het feest op de planning hebt staan zijn jullie als bruidspaar zo ontzettend relaxed.

En dat was ook te zien op deze foto’s!

(Overigens is dit ook altijd een prachtig moment om de rest van de familie ook nog een keer voor de camera te slepen en nog gelijk nog een paar kleine love shoots te doen). Ik bedoel, als ik er dan toch sta 😉

Dansen tot de late uurtjes

Daarna ging het dak er af. Wat was het geweldig om te zien hoe het hele gezelschap zich verspreidde over de hele locatie. Er stond een groep op de dansvloer, er zaten mensen aan wat tafeltjes te kletsen. Een flink aantal van de gasten vermaakte zich buiten en in een andere ruimte stond alles klaar voor een gezellig spelletjes avond.

WAT EEN DAG!!!

De mooiste dag van je leven!!

Lieve F&A, wat was dit een WAANZINNIG mooie dag. Dank jullie wel dat ik deze dag voor jullie mocht vastleggen.

Liefs van mij!

Andere bruiloften

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.