Trouwfotograaf Woudenberg

Een thuiswedstrijd als trouwfotograaf Woudenberg

Deze bruiloft was een thuiswedstrijd voor mij als trouwfotograaf woudenberg. Het bruidspaar woont letterlijk 10 minuten lopen bij mij vandaan. Maar natuurlijk was niet de hele bruiloft in Woudenberg en dus stapte ik ‘s morgens de auto in op weg naar de bruid. Bij aankomst was het nog wat mistig, maar dit gaf een prachtige en mysterieuze sfeer in de achtertuin van de ouders van de bruid. Er stond een luxe handgemaakte veranda en ik werd direct blij begroet door de twee honden.

De bruid was nog bij de kapster aan de overkant, dat gaf mij mooi de tijd om alle spulletjes alvast klaar te leggen en kennis te maken met de ouders van de bruid. Nadat ik de foto’s heb gemaakt van de ringen, het ringkussentje, de sieraden, de schoenen en de jurk, was het tijd om de bruid klaar te maken. En dat ging rap. Hop, hop en de jurk was aan. Gelukkig was er nog net tijd om de liefdevolle blik van haar moeder en haar zus te vangen voordat de bruidegom er was.

De trouwauto: Een Porsche carrera 4S cabrio!!

De bruidegom hoorden we al van verre aankomen. Wow wat had hij een mooie auto uitgezocht voor hun bruiloft in woudenberg. Als je mij een beetje kent weet je dat ik een liefde heb voor mooie (sport) auto’s en al helemaal als ze cabrio zijn. *smelt*

Nadat het bruidspaar elkaar voor het eerste zag en alle emoties wat gezakt waren stapte zij in deze fantastische trouwauto en reden we voor de fotoshoot naar de Soeterduinen.

En daar kwam de zon

Precies toen we aankwamen bij de Soesterduinen trok de mist weg en kwam de zon tevoorschijn. Heerlijk was het. Er was zo goed als niemand en de zon maakte prachtige zonneharpen door de laatste beetjes mist heen. Het bruidspaar genoot zichtbaar van het moment samen en ik schoot er op los.

Trouwen in de weistaar met mij als trouwfotograaf woudenberg

Als trouwfotograaf Woudenberg krijg ik regelmatig aanvragen voor bruiloften in de weistaar in Maarsbergen. Het is ook een heerlijke locatie. Bij mooi weer vindt de ceremonie plaats in het weiland. Echt heerlijk om daar te mogen genieten van een de ceremonie en de prachtige omgeving.
Dit keer was de ceremonie midden op de dag. De gasten kwamen aan en konden plaats nemen in de zon. Het geluid van de trouwauto hoorde je al van verre aankomen, daar zorgde de bruidegom wel voor. Alle gasten ging staan van enthousiasme om het bruidspaar welkom te heten bij kun ceremonie. Het bruidspaar liep samen door de haag van mensen naar de babs die daar op hun stond te wachten.

De rest van de dag verbleef het bruidspaar en de gasten bij de Weistaar in Maarsbergen. Ze genoten van een borrel in de zon. Deden spelletjes tijdens en konden aan het einde van de dag plaats nemen aan een lange tafel om te genieten van een heerlijk BBQ buffet.

Trouwfotograaf Woudenberg
Trouwfotograaf Woudenberg

Wil je meer blogs lezen?

In deze blogs lees je onder andere meer over verschillende bruiloften.

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.