Trouwfotograaf Doorn, Soesterduinen en Hoeve landzicht

Mee als trouwfotograaf Doorn

Wauw wat was dit een gave dag! Twee dagen voor deze prachtige bruiloft werd ik gebeld door Roanna Fotografie, of ik mee wilde als second shooter naar de bruiloft van dit lieve bruidspaar. En ja, natuurlijk wilde ik mee. Ik gooide mijn agenda om en ging ‘s ochtends vol enthousiasme naar Doorn, waar de bruid zich klaar maakte in haar ouderlijk huis voor de grote dag. Het huis van haar ouders was werkelijk waar prachtig aangekleed en versierd, het feest was echt al begonnen.
Na de first look van de bruid en bruidegom gingen zij samen naar de familie in de tuin achter het huis. Na een korte stop bij de school van de bruid in Soest, reden we door naar de Soesterduinen voor de fotoshoot.

Relaxed en ontspannen bruidsfotografie Soesterduinen

Wat was dit lieve bruidspaar relaxed en ontspannen. Aan alle kanten was te zien hoe zielsveel ze van elkaar houden, hoeveel zin ze hadden in deze mooie dag en hoe geliefd zij zijn door al hun naasten.
De fotoshoot in de Soesterduinen ging ze dan ook gemakkelijk af. Het bruidspaar richte zich op elkaar en samen met de fotograaf en de videograaf heb ik hier prachtige beelden van kunnen maken.

Hoeve Landzicht

Na de fotoshoot, reden we snel door naar Hoeve Landzicht in Nieuwer Ter Aa, waar ons een prachtige ceremonie wachtte. Ook hier ging alles weer bijna vanzelf. De officiële ceremonie, de kerkelijke dienst, de taart, het diner en als afsluiter het feest. Het was een prachtige dag!

 

Dank je wel lief bruidspaar dat ik onderdeel mocht zijn van jullie mooie dag. Dank je wel Roanna dat je mij vroeg om met je mee te gaan

Ontspannen trouwfoto's

Wil je meer blogs lezen?

In deze blogs lees je onder andere meer over verschillende bruiloften.

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.