Trouwfotograaf Leusden

Trouwen bij de Mof

Het zal je maar gebeuren.

Een bruiloft vol bijzonderheden. Dat is het eerste waar ik aan denk als ik terug denk aan de geweldige bruiloft van S&H.

Misschien begon het al de dag er voor met de meest rare droom ooit. Ik droomde dat we foto’s gingen maken in Amersfoort centrum en dat tijdens de fotoshoot, een van mijn camera’s in de gracht viel!! Ja precies, een lekker begin van je dag haha.

De dag begon heerlijk rustig bij de moeder van de bruid thuis. H had daar geslapen om zo de ochtend rustig te beginnen. Vol spanning stond S even later voor de deur. S had van te voren al aangegeven dat hij helemaal geen fan was van de camera, dus hebben we eerst even de tijd genomen om aan elkaar “te wennen” zodat hij daarna alle aandacht aan H kon geven en mij gewoon kon negeren (zoals ik dat graag heb op een bruiloft).

Fotoshoot in Amersfoort centrum

En toen was het zo ver. Die fotoshoot waarbij ik dus boven de gracht hing om de meest gave plaat te maken. Gelukkig ging alles goed. Na diverse toffe foto’s gemaakt te hebben in het centrum van Amersfoort zijn we naar Leusden gereden om daar ook het bos nog wat foto’s te maken. Aan het einde van de fotoshoot was er nog wat tijd over. S trok een prachtige picknickmand uit zijn auto en samen hebben heeft het lieve bruidspaar nog heerlijk met z’n tweëen geluncht.

Trouwen in de trouwtuin van de Mof.

Wat een gave locatie is de Mof. De ceremonie vond plaats in de romantische trouwtuin van de Mof. De pergola’s waren prachtig versierd met bloemen en planten en de tuin werd afgesloten met prachtige houten deuren.

De ceremonie zelf was er ook een om door een ringetje te halen. Er werd flink wat gelachen, zeker toen we er achter kwamen dan de trouwringen nog in de auto lagen. Maar er werd ook een traan van liefde en dankbaarheid gelaten.

Van de taart, naar de borrel en het feest.

Alles kan op de prachtige trouwlocatie van de Mof in Leusden. Een heerlijke vrije, festival achtige setting. Tijdens de borrel waren er zal spelletjes te doen en ook tijdens het feest was er voldoende ruimte en afwisseling voor dansen en chillen.

De avond werd afgesloten met een prachtige golden hour shoot en het lieve bruidspaar heeft nog door gedanst tot in de late uurtjes.

Nog nooit heb ik mij zo thuis gevoeld op een bruiloft en werd ik verzorgd alsof ik een van de kinderen was.

Dank jullie wel lieve H&S voor deze prachtige en liefdevolle dag.

Liefs Anne

Andere bruiloften

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.