Trouwfotograaf Amersfoort

Jouw dag, vastgelegd zoals deze is.

Trouwfotograaf Amersfoort

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen

Wow wat gaaf, je bent ten huwelijk gevraagd en je hebt JA gezegd! Nu ben je officieel verloofd en kan het plannen van jullie bruiloft beginnen. Maar help waar moet je beginnen. In een sneltreinvaart komen er allerlei vragen op je af, de bruidsjurk, de trouwlocatie, de aankleding van de trouwlocatie, de gastenlijst, save the date kaarten en ga zo maar door. En o ja, vergeet de trouwfotograaf niet. Iemand die de hele dag MET jou beleefd en de mooiste momenten voor jou vast legt zodat je hier met veel liefde nog op terug kan kijken. Daar help ik je graag mee als trouwfotograaf in de omgeving Amersfoort.

De Perfecte trouwfotograaf

Ik leg jullie prachtige bruiloft vast zoals deze is, in een lichte, warme en pure stijl. Alle ups, downs, liefdevolle en emotionele momenten van jullie bruiloft. Van de kleinste details van de trouwjurk tot de mooie sfeerbeelden bij de ceremonie. Van spontane momenten bij de receptie tot een relaxte fotoshoot in de prachtige omgeving van jullie trouwlocatie. Ik zorg er voor, als jullie trouwfotograaf, dat de dag goed en mooi gedocumenteerd is. Zodat jullie, na een bruiloft dag vol liefde en plezier, terug kunnen kijken in een prachtig trouwalbum. Samen herinneringen ophalen en jullie bruiloft herbeleven.

Wat andere zeggen

Jouw ervaring is wat telt voor mij. Kwaliteit, zorgvuldigheid en echte aandacht voor jou en jouw wensen, is wat mij onderscheidend maakt. Ik ben vereerd als je mij kiest als jouw trouwfotograaf. Want dat betekend dat jij voor mij kies om jullie bruiloft vast te leggen, en dat is een grote eer. 

Wat kan je van mij verwachten

Allereerst natuurlijk een kennismakingsgesprek, waarin je mij alle vragen over mij als trouwfotograaf, kan stellen die je wilt. We zullen samen jullie planning voor de bruiloft bespreken en als je wilt kan ik nog wat tips en tricks geven over het plannen van een relaxte trouwdag. 

Ongeveer twee weken voor jullie bruiloft zullen we nog een keer contact hebben om de definitieve planning door te spreken. Zo weet ik precies waar ik op welk moment moet zijn als trouwfotograaf en hebben jullie nog de gelegenheid om mij vragen te stellen over eigenlijk alles wat je nog wilt weten. 

Binnen 7 dagen een preview

Na jullie bruiloft ontvang je van mij binnen 7 dagen een preview met minimaal 20 zorgvuldige gekozen en door mij bewerkte trouwfoto’s. Hiermee kan je alvast een beetje nagenieten en de foto’s delen met iedereen die waarschijnlijk super nieuwsgierig is. Na 6 tot 8 weken ontvang je van mij een uitnodiging voor een online beveiligde galerij waar ik, als trouwfotograaf, alle geselecteerde en zorgvuldig nagewerkte foto’s van jullie bruiloft met je deel. En dan ga ik aan de slag met het trouwalbum.  Zodra deze binnen is, spreken we nog een keer met elkaar af. Samen kijken we dan het trouwalbum door en genieten we nog een keer van jullie mooi bruiloft die ik heb vast mogen leggen als jullie trouwfotograaf.

Eerdere bruiloften

Voordat je zeker weet dat je de vrolijkste trouwfotograaf van Amersfoort kiest als jullie trouwfotograaf, wil je natuurlijk zien wat je kan verwachten. Kijk gerust even rond. 

The best part

Vanaf €1438,-

Het perfecte pakket voor een kleine bruiloft.

Inclusief:

Een complete bruiloft

Vanaf € 2049,-

De hele dag van A  to Z, vastgelegd als een toffe herinnering aan jullie prachtige bruiloft.

Inclusief:

* De prijs is een indicatie op basis van 12 uur fotografie
* Reiskosten en love-shoot zijn enkel inbegrepen bij pakketen van 12 uur of meer

Boek direct een fotoshoot

Wil je zeker zijn van een plekje in mijn agenda? Reserveer dan vast een plekje