Trouwfotograaf Amersfoort

Liefdevolle, pure

en echte momenten

Trouwfotograaf Amersfoort

Jullie perfecte droom bruiloft

Gefeliciteerd!! Jullie gaan trouwen. Wat een ongelofelijk gave tijd gaan jullie tegemoet, want jullie mogen jullie perfecte (DROOM) bruiloft gaan plannen. Alles precies zoals je wilt. En dat wil je natuurlijk op de mooiste manier vastgelegd hebben, zodat jullie deze dag nooit meer gaan vergeten.

Laat dat nou precies mijn doel zijn, jullie dag perfect vastleggen, zodat je het nooit meer vergeet. Niet alleen de grote momenten, maar ook alle kleine momenten tussendoor. Momenten waarvan je misschien niet eens door hebt gehad dat ze gebeuren of dingen die je na een paar dagen al weer vergeten bent omdat er simpel weg zo ontzettend veel op je af komt die dag. Ik leg alles voor jullie vast.

Omdat sommige momenten nu eenmaal niet zo authentiek overkomen op een foto als dat ze doen op film, kan ik voor jullie gedurende de dag ook stukjes filmen. Geen uren lange film, maar een prachtige clip, met een unieke samenvatting van jullie mooiste dag.

Wat kan je verwachten van een trouwfotograaf

Niet alleen het resultaat telt

Maar ook de herinnering

Trouwfotograaf met veel ervaring

Ik ben Anne Troost – Backhuijs. Trouwfotograaf vanuit passie en plezier. Ik geniet van al het geluk en plezier op jullie trouwdag en leg dit op de meest natuurlijke en onopvallende manier voor jullie vast.

Mijn doel is niet alleen dat jullie de meest mooie foto’s krijgen van jullie trouwdag maar ook dat jullie deze bijzondere dag als een warme, magische en ontspannen dag herinneren. Als je naar een foto kijkt zie je namelijk niet alleen het resultaat maar zal je je ook het moment herinneren waarop de foto gemaakt is. Wat voor avond het was, wat voor weer, hoe je kleding zat en ook hoe jij je op dat moment voelde. Daarom doe ik er alles aan om jullie trouwdag, voor jullie zo ontspannen en magisch mogelijk te laten verlopen. Zodat je alleen nog maar terug kijkt met een lach op je gezicht.

Voor jullie is alles die dag nieuw, maar voor mij loopt het aantal bruiloften al aardig op. Ik heb zoveel bruiloften meegemaakt, dat ik precies weet wat het recept is voor een geslaagde dag. En daarom help ik jullie met de planning en krijg je handige tips & tricks. Maar zorg ik er ook voor dat er voldoende tijd en ruimte is, die dag, om bewust te genieten van jullie prachtige bruiloft.

Wil je meer dan alleen tips & tricks, wil je mijn volledige expertise en je tijdens het plannen en organiseren gesteund en ontzorgd worden? In het “gouden experience” pakket krijg je alles van mij.

Hoe kies je een trouwfotograaf

Mijn werkwijze

Worden jullie net zo blij en enthousiast van mijn foto’s, stijl en aanbod als ik? Laten we dan een kennismakingsgesprek plannen zodat we elkaar beter leren kennen. Tijdens deze kennismaking laat ik jullie nog meer van mijn portfolio zien en kunnen jullie mij alle vragen stellen die je wilt. Dit is ook HET moment om jullie wensen en verwachtingen naar mij toe uit te spreken. Samen kiezen we dan welk van mijn pakketten het beste bij jullie past. Zodat jullie de perfecte ervaring krijgen. Na het gesprek / de offerte, ontvang je van mij de factuur voor de aanbetaling. Na voldoening hiervan is het officieel! Ik ga jullie prachtige bruiloft vast leggen voor jullie. Voor de bruiloft hebben we nog regelmatig contact, zodat ik op jullie mooie dag geen vreemde ben EN zodat ik op de hoogte ben van al jullie mooie plannen.

Het trouwalbum?

Jullie krijgen een prachtig trouwalbum, wat speciaal voor jullie gemaakt is en volledig naar jullie wensen wordt gemaakt. Ik vertel je hier graag later meer over.
Trouwfotograaf Amersfoort

Wat kost een trouwfotograaf

Omdat elke bruiloft anders is en elk bruidspaar hun eigen wensen hebben, maar ik na elke kennismakingsgesprek een offerte op maat. Om je alvast een idee te geven waar je aan kan denken heb ik twee voorbeeld pakketten gemaakt:

Dream big!!

I’ll give you my all. Wat ik het aller liefste doe is jullie compleet ontzorgen door al mijn kennis en expertise in te zetten. Dat is waar dit pakket om draait. Jullie de ultieme ervaring geven en op de meest complete manier jullie trouwdag vastleggen.
Wat ga ik voor je doen:
Tijdelijk voor maar € 5190,-
normale prijs € 6056,-

Perfect match

Omdat je soms niet all inclusive wilt, maar gewoon goed ook al genoeg is. Samen stellen we jullie perfecte dag samen.
Wat krijg je van mij:
vanaf: €2530,-

Just as good

Heb je een kleiner budget, maar wil je wel de aller beste foto’s? Dan is dit pakket misschien voor jou.

Wat krijg je van mij:
vanaf: €2190,-

Hoe maak ik de juiste keuze

Omdat ik het zo belangrijk vind dat jullie een keuze maken waar je 100% tevreden mee bent, heb ik beide pakketten nog eens naast elkaar gezet. Zo kunnen jullie een goede vergelijking maken.
DREAM BIG PERFECT MATCH JUST AS GOOD
... Team 1 video / fotograaf + 1 fotograaf 1 fotograaf 1 fotograaf
... Duur van aanwezigheid Onbeperkt vanaf 10 uur vanaf 8 uur
... Extra uren - €180,- per uur €200,- per uur
... Hulp tijdens de voorbereidingk Uitgebreide planning incl. planner Uitgebreide planning incl. planner Tips & tricks
... Preview Dezelfde dag Binnen 5 dagen 7 werkdagen
... Wat krijg je minimaal 700 foto's +
clip 2 minuten + video 10 minuten
minimaal 450 foto's minimaal 250 foto's
... Leveringsduur 3 weken binnen 3 maanden 3 maanden
... Het trouwalbum Luxe trouwalbum
(30x30 cm, 40 pagina's),
luxe bewaarbox
2 uitdeel albums
Groot trouwalbum
(25x25 cm, 30 pagina's),
luxe bewaarboos
Trouwalbum
(20x20 cm, 30 pagina's), bewaarhoes
... Loveshoot Ja Nee Nee
Totaal €5190,- €2530,- €2190,-

Alle offertes worden altijd op maat gemaakt. Eventuele losse opties zijn bespreekbaar:

Wat anderen zeggen

Don't believe my word for it

Lees de reacties van anderen

Hoe maak je de juiste keuze

Omdat ik het zo belangrijk vind dat jullie een keuze maken waar je 100% tevreden mee bent, heb ik beide pakketten nog eens naast elkaar gezet. Zo kunnen jullie een goede vergelijking maken.

Fotografeer ik jullie bruiloft?

Zullen we kennismaken? Ik kijk nu al uit naar jullie prachtige trouwplannen.

Trouwfotograaf Anne Troost

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.