Trouwen op Landgoed Groot Warnsborn

De perfecte bruiloft op landgoed Groot Warnsborn in Arnhem

Wat een prachtige dag was dit om te trouwen op landgoed Groot Warnsborn in Arnhem. Deze dag mocht ik beginnen bij de bruidegom in Warnsveld. Een lekker stukje rijden vanaf Woudenberg, maar dat doe ik graag voor dit soort prachtige dagen.

Die spanning was nergens voor nodig

Met een gezonde dosis spanning kwam ik aan bij de bruidegom. Maar na een kopje koffie was dit al verdwenen. Wat een relaxte mensen. De bruidegom was naar zijn ouders gegaan voor de voorbereiding van de bruiloft zodat zijn (toen nog) verloofde alle ruime had in hun huis in Arnhem. En zo bleek ook de rest van de dag te zijn. Aangekomen in Arnhem in het huis van E&J bleek iedereen super relaxed te zijn. Bij E zag ik ook een dosis gezonde spanning op haar gezicht, maar to be fair, het stond haar fantastisch. Voor de first look had is samen met de andere dag gasten een prachtige locatie op het dakterras gevonden.

 

De fotoshoot op de Posbank als trouwfotograaf Arnhem

Na de first look reden we naar de Posbank. WAUW, wat een adembenemende locatie. We hoefde eigenlijk niet ver te zoeken naar een mooie plek want echt alles was mooi. En leuk, want echt elke 5 minuten stopte er wel een clubje fietsers om foto’s te maken van het bruidspaar en hun te feliciteren met hun huwelijk.

Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem

Na de fotoshoot reden we terug naar hun huis voor de lunch, waarnaar Sharon en ik alvast doorgereden zijn naar de locatie waar de rest van de dag plaats zou vinden, Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem.  Bij aankomst zeiden we tegen elkaar “Wow, heb je ooit zo’n prachtige locatie gezien?”. wat was het prachtige. Een grote balzaal voor het feest, een intieme serre voor het diner, een prachtig terras voor de borrel die uit keek over de waanzinnig grote kasteel achtige tuin. En achter in die waanzinnig grote tuin, een prachtige setting voor de ceremonie. Wow, gewoon wow. Vol enthousiasme gingen we aan de slag om alle prachtige details vast te leggen voordat de ceremonie van start zou gaan. Ik kon wel bezig blijven, zo mooi. En dan die ceremonie, KIPPENVEL, onder begeleiding van een prachtig nummer kwam daar de bruid, samen met haar vader en moeder, het lange rechte pad op, tot aan de bruidegom. Niet alleen hij had tranen in zijn ogen, maar ook alle aanwezige gasten (en de fotograaf).

De perfecte dag voor een trouwfotograaf Arnhem, mooi, liefdevol en gezellig

De rest van de dag was zoals je hem alleen maar kan wensen. Mooi, liefdevol, gezellig gewoonweg prachtige.   Dank je wel lieve E&J dat ik aanwezig mocht zijn bij jullie prachtige dag. Dank je wel Sharon dat ik met je mee mocht als second shooter.  

Trouwfotograaf Amersfoort

Wil je meer blogs lezen?

In deze blogs lees je onder andere meer over verschillende bruiloften.

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.