Trouwen midden in de natuur

Trouwen in Lelystad

Wat een dag!! Wat een locatie!! En wat een lieve mensen.

10 mei zijn R&R getrouwd bij Harteluk, midden in een prachtig natuurgebied vlakbij Lelystad. De zon, de natuur, het prachtige water. Dit zijn de plekken waar je alleen maar van kan dromen. Midden in de natuur, met op de achtergrond vogeltjes en vlinders. Puur genieten.

Omdat alles op 1 locaties was, verliep de dag als een zonnetje. Mooie plekken in overvloed voor een prachtige first look en een waanzinnige fotoshoot. Dit lieve bruidspaar werd aan het einde van de avond zelfs nog getrakteerd op het noorderlicht. HOE WAANZINNIG IS DAT!!

Trouwfotograaf & trouwvideograaf

Voor mij was de dag een klein beetje anders dan anders. Niet omdat ik de plek nog niet kende maar omdat ik dit keer de bruiloft heb vastgelegd als videograaf en niet als fotograaf. Echt super mega leuk om te doen, maar ook echt wel andere koek. Samen met Joke van Precious People fotografie hebben we met waanzinnige veel plezier deze heerlijke dag vastgelegd.

Trouwvideo

Lieve R&R, ik wens jullie al het geluk van de wereld. Hopelijk kunnen jullie met deze trouwvideo nog heel vaak genieten van jullie bruiloft.

Liefs Anne

Andere bruiloften

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.