Trouwen in Fort bij Vechten – Utrecht

Een prachtig, warme, zonnige en liefdevolle dag om nooit meer te vergeten.


Deze dag hoefde ik pas om 11:00 te beginnen. Na een ontbijtje en een bak koffie ben ik een beetje eerder op pad gegaan. Op de dag van een bruiloft is mijn volledige aandacht bij het bruidspaar dus thuis zitten wachten tot ik mag starten kon ik niet meer. Lekker op tijd, reed ik met het dakje open naar Cothen, waar de bruid en haar entourage zich al aan het klaar maken waren voor deze mooie dag.

Bij de voordeur hoorde ik al een hoop gelach en gejubbel. Ik moest zelf ook even grinniken en belde aan. Dit beloofde niet alleen een mooie maar vooral ook een hele gezellige dag te worden.

De meiden waren al druk in de weer en de prachtige bruidsjurk hing al klaar samen met de jurken van de bruidskindjes, zussen en vergeet vooral de glitter jurken voor het avond feest niet. Op de achtergrond draaide ABBA en iedereen zong vrolijk mee.

Nadat ik even met de bruid gekletst had en nog een kopje koffie op had, hielp de vader van de bruid mij met de jurk in de tuin. Zorgvuldig werden alle takken van de prachtige boom aan de kant gehouden zodat de jurk daar kon pronken.

Eenmaal klaar met het vastleggen van alle details en de finishing touch van haar en make up was het al tijd om de jurk aan te trekken. Ook dit ging onder het luid gelach en gejubbel door alle aanwezigen.

De first-look vond plaats in de prachtig en licht serre van het huis. Eerst lekker met zijn tweetjes (oke drie want ik ben natuurlijk overal bij) en daarna samen naar buiten naar de gasten.

Eerst trouwen en dan de foto’s

Even anders dan anders voor mij, maar O ZO FIJN!!! Van het ouderlijk huis reden we direct naar de trouw locatie Fort bij Vechten in Bunnik waar de ceremonie buiten aan het water plaats vond. De ceremonie werd dit keer geleid door de zus van de bruid. Niet omdat zij ambtenaar is maar omdat zij een prachtig, persoonlijk en waardevolle ceremonie kon schrijven zoals geen enkele buitenstaander dit zou kunnen (sorry babsen). Vol emotie, plezier en liefde vond deze ceremonie plaats onder de bomen op een prachtig veldje bij het water.

Na afloop van de ceremonie stond de taart en champagne al klaar. En ook tijdens deze borrel kon het bruidspaar (en ik stiekem ook) genieten van prachtige en emotionele speeches.

De borrel liep daardoor ook vloeiend over in het maken van een aantal groepsfoto’s. Die ook weer gepaard gingen met een hele hoop humor en leuke dansjes. En daarna mocht ik het bruidspaar even meenemen. Heel even maar want eigenlijk was het al bijna tijd voor het diner.

Normaal neem ik ongeveer 1,5 uur voor de fotoshoot omdat er weinig mensen zijn die graag voor de camera staan en daarom even wat tijd hebben om in te komen. MAAR omdat ik al de hele dag bij dit E&T was hadden zij hier geen enkele moeite mee. Als volleerd modellen liepen we een klein rondje over het terrein van Fort bij Vechten en schoot ik 7 verschillende settings binnen 20 minuten!!! Het was een beetje haasten maar omdat het huwelijk al voltrokken was, spatte de liefde, vreugde en plezier van het bruidspaar. En dat is lekker makkelijk schieten voor mij 😉

Diner in de avond zon

Bij terugkomst was de tafel al gedekt en kon het bruidspaar direct aan tafel. Ik wacht altijd even het voorgerecht af omdat hier vaak ook nog speeches zijn en daarna kon ik zelf ook even zitten en genieten van mijn wel verdiende en heerlijke avond eten. Niet te lang! Want tijdens het eten borrelde er al weer allerlei ideeën op voor een geweldige golden hour shoot. Tijdens het nagerecht van het diner werd het bruidspaar nog tweemaal verrast met een speech. Ik heb er zelf nog maar een klein stukje van onthouden maar de eerste speech ging over allerlei soorten bier en de tweede was een enorm spontane en daarom o zo mooie en oprechte speech van haar zus. WAUW wat is het mooi en bijzonder om dit van zo dichtbij mee te mogen maken.

Golden hour fotoshoot op jouw bruiloft

Aan het einde van het diner heb ik het bruidspaar toch nog even meegenomen. Het was de hele dag al zo’n fantastisch weer dat ik wist dat deze dag ook een GEWELDIGE golden hour zou hebben. E&T wilde nog even een momentje rust voordat het avondfeest begon, en hoe kan dat dan beter dan met z’n tweeën (oké drie) genieten van de ondergaande zon. Heerlijk!!!

Na de mini golden hour love shoot kon het feest dan ook echt beginnen!

Wauw wat was dit een geweldige dag. En lieve E&T ik voel me zo enorm vereerd dat ik hierbij mocht zijn.
Dank jullie wel.

Andere bruiloften

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.