Trouwen – Buitenplaats Sparrendaal

Een klik met je fotograaf

Al weken lang heb ik uitgekeken naar deze dag. Niet alleen omdat Buitenplaats Sparrendaal een ongelofelijk mooie locatie is maar ook omdat ik vanaf moment 1 al een enorme klik had met dit lieve bruidspaar. Daardoor voelde bijna als vrienden i.p.v. werken.

De mooiste trouwlocaties

Maar wat een ongelofelijk mooie dag was dit! Alle locaties, stuk voor stuk een pareltje.
Het ouderlijk huis van Fleur is een prachtig, karaktervolle woning midden in Naarden met een waanzinnige mooie serre. Hier had Linda al het licht en de ruimte voor het haar en make-up van deze mooie bruid. En hadden we alle ruimte om de prachtige jurk aan te trekken. Niet veel later was het tijd voor de first-look bij de vesting.

Trouwen in de tuin van Buitenplaats Sparrendaal

De fotoshoot van dit prachtige bruidsbaar konden we goed doen op het landgoed van buitenplaats Sparrendaal. Er waren meer dan voldoende opties om zowel buiten als binnen, liefdevolle, romantische en relaxte foto’s te maken.

Tijdens de fotoshoot arriveerde de eerste gasten al die plaats konden nemen in de tuin van het landgoed. Trouwen met het prachtige gebouw Sparrendaal op de achtergrond. Het leek wel een sprookje.

Een passende BABS

Direct na de prachtige en doeltreffende ceremonie van BABS Giselle stond de bruidstaart gemaakt al klaar. Voorzien van prachtige bloemen. Het bruidspaar mocht natuurlijk eerst de taart aansnijden waarna de partymanager als een raket de rest van de taart sneed zodat iedereen kon genieten van al dit lekkers.

Ook waanzinnige speeches en act mochten niet ontbreken aan deze dag. Ik heb oprecht zelden zo hard gelachen en genoten van alle waanzinnige performances.

Goldenhour loveshoot

Na het diner en de goldenhour fotoshoot brak het feest los. Een feest om in de boeken te schrijven want dankzij DJ Sam is de dansvloer geen seconde leeg geweest. Aan het einde van de avond hebben alle lieve gasten het bruidspaar uitgezwaaid met een haag van sterretjes.

En nu genieten!

Lieve Willem en Fleur!! Dank jullie wel voor deze waanzinnig mooie en liefdevolle dag.

Trouwleveranciers

Andere bruiloften

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.