Trouwen bij het IJM

Trouwen op het strand.

De dag begon al lekker vroeg bij de bruidegom. Met veel gezelligheid en gelach, maakt hij zich klaar om zijn aanstaande te gaan ontmoeten. Er werd gelachen, er werden grapjes gemaakt en vooral heel veel gave en creative foto’s.
Niet veel verderop wacht zijn o zo prachtige bruid op hem. Zij maakte zich klaar in hun eigen huis, in het bij zijn van haar moeder en vader. Toen de laatste haakjes van de jurk dicht waren en moeder de handjes van de jurk vakkundig en met zoveel liefde recht hard gelegd was het tijd voor de eerste ontmoeting met haar vader.

Tranen van trots.

Voor mij is dit een van de aller mooiste momenten van de dag. Het moment dat de vader van de bruid, zijn kleine meisje voor het eerst ziet. Helemaal klaar voor een nieuw avontuur, de volgende stap. Na de nodige tranen, lieve woorden en knuffels was het dan zo ver. Nu mocht ook hij haar voor het eerst zien.
Alle vrienden van familie stonden al klaar in de tuin voor dit bijzondere moment. En o wat was het mooi.

Foto’s op hoogte.

Daarna volgde de fotoshoot. Als trouwfotograaf maak ik natuurlijk de intieme en liefdevolle beelden. Maar ik vind het ook fantastisch om de randjes op te zoeken. En dat deden we. Bovenop een prachtige muur stond dit bruidspaar in de dop te stralen.

Trouwen op het strand.

Van de loveshoot in een pitoresk dorpje naar de bruiloft op het strand. I JUST LOVE IT.
Wauw wat is het IJM (de ijzere man) een geweldige mooie trouwlocatie vlakbij Den Bosch. De echte beach vibe paste ook helemaal bij dit lieve bruidspaar. Iedereen genoot van de zon, maar vooral ook van de handventilator en het water 😉

Dansen tot de zon op komt.

De dag werd afgesloten met een GEWELDIG feest. Na de openingsdans werd de dansvloer druk bezet en dit bleef de hele avond zo. De heeren verharen bouwde een feest, zoals ik nog nooit heb gezien. Geen enkel saai moment maar een dansfeest om nooit meer te vergeten.

Dank je wel lieve J&M dat ik jullie dag mocht vastleggen.

Liefs Anne

Andere bruiloften

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.