Trouwen bij Bos & Co in Oosterhout

Plezier liefde en gezelligheid

21 April was het dan zo ver. Iets anders dan bedacht en op een hectischer moment dan gewenst, maar R&W verzegelde hun liefde met het huwelijk.

De belangrijkste aspecten van de dag waren, plezier, gezelligheid en liefde. En o wat hebben zij dat goed voor elkaar gekregen. De ceremonie was prachtig met een lach en een traan. De liedjes en sketches waren hilarisch en ontroerend tegelijk. Maar bovenal sprak de liefde en het plezier op deze heerlijk ontspannen locatie van Bos & Co in Oosterhout.

Bos & Co in Oosterhout

Het bruidspaar had een geweldig ruime zaal om zich klaar te maken samen met de visagisten, terwijl er in een andere ruimte hard gewerkt werd aan het klaarzetten en decoreren van de ceremonie setting. De prachtige bloemen en grote planten maakte de ceremonie ruimte helemaal af.
Na een mooie maar emotionele ceremonie, kon er gevierd en geklets worden op het terras onder de tent, terwijl er door de locatie al weer hard gewerkt werd aan een lekkere en gezellige BBQ.
Door een onverwachte bui was er zelfs een lopend dessert buffet, maar ook daar draaide zowel de locatie als de gasten hun hand niet voor om.
De avond werd afgesloten met een mooie speech en een heerlijk feest.

Met liefde vastgelegd

Lieve R&W wat hebben jullie een mooie dag gehad en wat ben ik blij dat ik deze dag met zoveel liefde voor jullie heb mogen vastleggen.

Andere bruiloften

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.