Lieve woorden

Wat andere over mij zeggen

Bruiloft_ET-66

Trouwfotograaf – T&E

5/5

“Anne is echt een fantastische fotograaf en een geweldig mens! We zijn echt super blij met onze trouwfoto’s en het album (dat zij ook heeft ontworpen). Naast de ontzettend mooie foto’s, zijn wij achteraf ook héél blij dat we haar hebben gekozen als fotograaf, vanwege haar persoonlijkheid. Ze heeft ons op de dag heel goed bijgestaan als zaken even anders liepen dan gedacht of als er flexibiliteit vereist was. Inmiddels hebben meerdere vrienden van ons Anne ook ingeschakeld voor hun bruiloft, omdat ze onze foto’s zo mooi vonden en ze haar ook zo’n prettig mens vonden toen zij te gast waren op onze bruiloft.”

De mooiste trouwfoto's

Trouwfotograaf – S&H

5/5

Wat een fantastische fotograaf is Anne! De foto’s zijn van hoge kwaliteit en ze is niet zuinig met de hoeveelheid die ze maakt. Ze heeft niet alleen ons, maar ook onze gasten zo mooi op de foto gezet. Daarvanuit ook zoveel complimenten gekregen wat voor leuk mens Anne was op de dag en hoe mooi alle foto’s waren. We blijven nog lang bij ons album en alle foto’s wegdromen naar onze mooie dag!

Trouwfotograaf Amersfoort

Trouwfotograaf – R&C

5/5

Nu ruim een jaar verder nog steeds erg blij met de foto’s die Anne geschoten heeft tijdens onze bruiloft! Ze is betrokken, enthousiast en heeft de sfeer tijdens onze dag mooi weten vast te leggen! Nogmaals heel erg bedankt Anne! ☺️😀

Robert & Coralie

Trouwfotograaf_GA

Trouwfotograaf – A&G

5/5

Anne is een hele fijne en professionele fotograaf. Ze denkt met je mee, is attent, reageert snel op vragen en zet jullie als bruidspaar centraal.
Wij vinden de foto’s van Anne heel mooi. Ze weet waar ze op welk moment moet staan om de mooie momenten vast te leggen, zonder dat je last van haar hebt.

Fotoshoot cadeau

Gezinsshoot – M

5/5

Hele fijne fotoshoot gehad samen met onze dochter van vijf maanden. Anne ging super met onze dochter om, die het nog best een beetje spannend vond. Een leuke middag en heel blij met het resultaat!

Bruidsfotograaf Amersfoort

Trouwfotograaf – Y&M

5/5

Anne is een hele fijne fotograaf die ik zeker zou aanbevelen. We zijn ontzettend blij met de foto’s die ze van onze bruiloft gemaakt heeft. Deze zijn echt nog mooier dan we vooraf hadden gedacht. Ook was het heel prettig om haar de hele dag erbij te hebben, gaf ze fijne tips en had ze leuke ideeën. We hebben 3 kinderen en daar was ze ook zo lief en geduldig mee waardoor het ook van hen fantastische foto’s zijn geworden. Ook met het trouwalbum zijn we erg blij. Dit ging ook allemaal in overleg en helemaal hoe wij het voor ogen hadden.

Wil je ook een review schrijven?

Laat jouw lieve woorden hier achter

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.