Lieve woorden

Wat andere over mij zeggen

Trouwfotograaf_GA

Trouwfotograaf – A&G

5/5

Anne is een hele fijne en professionele fotograaf. Ze denkt met je mee, is attent, reageert snel op vragen en zet jullie als bruidspaar centraal.
Wij vinden de foto’s van Anne heel mooi. Ze weet waar ze op welk moment moet staan om de mooie momenten vast te leggen, zonder dat je last van haar hebt.

Gerjan & Anke

Fotoshoot cadeau

Gezinsshoot – M

5/5

Hele fijne fotoshoot gehad samen met onze dochter van vijf maanden. Anne ging super met onze dochter om, die het nog best een beetje spannend vond. Een leuke middag en heel blij met het resultaat!

Marieke

De mooiste trouwfoto's

Trouwfotograaf – E&E

5/5

Lieve Anne, op 3 juni fotografeerde jij samen met second shooter Tessa onze trouwdag. Je bent een fotograve met eindeloze energie en met enorme passie voor het werk wat je doet. Je hebt bij onze pre wedding shoot zo mooi de liefde tussen mij en mijn man vastgelegd. We zijn er nu al van overtuigd dat de foto’s die Tessa en jij hebben gemaakt van onze trouwdag prachtig zullen zijn. We zijn je zeer dankbaar voor de hele fijne, spontane samenwerking met een prima budget verhouding en Prachtige foto’s.

Esmeralda & Emiel

LaViebyAnne-image-15

Gezinsshoot – S

5/5

Een paar weken geleden een hele leuke en ontspannen fotoshoot gehad met Anne. Ze kan goed met kinderen omgaan en maakte het voor onze jongens spontaan en gezellig, waardoor ze niet eens door hadden dat ze op de foto gingen. Anne communiceert snel en helder. En we hebben de foto’s binnen, met een prachtig resultaat! We zijn heel er heel blij mee!

Sanneke

Image-17-2

Newborn fotoshoot – L

5/5

Anne is echt een aanrader als je op zoek bent naar een shoot van je baby! Wij hebben een fotoshoot van ons zoontje door Anne laten doen en we zijn nog steeds echt superblij met de prachtige foto’s! Ze stelde zowel ons als onze baby gerust en nam alle tijd om de foto’s te maken. Zelfs bleef ze even wachten toen hij ineens in slaap viel. Het is echt een hele mooie herinnering geworden waar we met plezier op terug kijken.

L&L

Trouwfotograaf Amersfoort

Trouwfotograaf – T&L

5/5

Wij zijn superblij met Anne als onze trouwfotograaf. Anne deed alles met veel aandacht; ze richtte zich niet alleen op de foto’s, maar had ook oog voor alle plannen en details daaromheen. Daarnaast vonden we het contact met Anne fijn; ze stelde ons echt op ons gemak tijdens de fotoshoot, en was ook heel prettig aanwezig toen onze gasten er waren. En niet onbelangrijk, de foto’s en het trouwalbum zijn prachtig! We hebben er veel complimenten voor gekregen. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!

Tom & Lieke

Trouwfotograaf Amersfoort

Bruiloft – M&T

5/5

Fantastische fotograaf! Anne heeft foto’s gemaakt tijdens onze bruiloft en we hadden geen betere fotograaf kunnen wensen! Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent en maakt naast de standaard foto’s ook lekker veel creatieve foto’s. Ze is altijd op de juiste plekken aanwezig om unieke momenten vast te leggen, zonder overdreven op de voorgrond aanwezig te zijn. We hebben ook van de gasten alleen maar positieve geluiden gehoord over onze fotograaf en de gemaakte foto’s. Het fotoboek dat Anne voor ons gemaakt heeft is prachtig en een leuke herinnering aan deze mooie dag. Bedankt Anne!

Mariel & Thomas

Trouwfotograaf Utrecht

Bruiloft – A&J

5/5

Hoi Anne,

Bedankt voor de prachtige foto’s. We waren ontroerd en hebben heerlijk gelachen. Wat waren we onder de indruk van de enorme hoeveelheid leuke, lachwekkende en prachtige momenten die je hebt vastgelegd zonder dat wij het door hebben gehad.

We zullen de foto’s voor altij koesteren en willen je bedanken voor je tijd en energie, we hebben echt gemerkt dat je een flinke passie hebt voor dit werk en we kunnen echt zien dat je “the extra mile” hebt gedaan voor onze speciale dag.

Liefs A&J

Alinde & Justen

Fotoshoot wat trekken we aan

Gezinsshoot – Irene

5/5

Inmiddels al vier (verschillende) shoots verder. Toch weet Anne het iedere keer voor elkaar te krijgen. Anne verstaat haar vak en heeft een professionele en rustige uitstraling. Anne denkt mee vanuit de vraag van de klant. Anne neemt de tijd en hoort daardoor ook wat er van haar gevraagd wordt, daar speelt zij feilloos op in, dit kan niet iedere fotograaf. Zeker niet met jonge kinderen, Anne kan dit wel!
Ik raad Anne al bij veel mensen aan, ik heb zeker voorkeur voor haar ontwikkeld. Gelukkig weet zij dit zelf ook ;).
Er zullen zeker nog meer fotomomenten volgen waarvoor we Anne graag vragen !

Irene

Zwangerschapsshoot Amersfoort

Gezinsshoot -A&W

5/5

Wij hebben een super leuke fotoshoot gehad met Anne en zijn heel blij met de foto’s. Anne speelde goed in op ons zoontje van 1,5 waardoor hij (en wij) snel op ons gemak waren en Anne mooie spontane foto’s van ons kon maken.
Het eindresultaat mag er zijn: we staan er ontspannen op in een hele mooie setting en mooie verhoudingen!

Arjan & Wietske

Trouwfotograaf Nijkerk

Bruiloft – P&J

5/5

We hebben Anne gevraagd als trouwfotograaf. Wat een goede keuze was dat! We zijn erg tevreden over de foto’s.

Paul & Jacolien

fotoshoot woudenberg

Gezinsshoot – Eline

5/5

Wij hebben een heerlijke ochtend gehad met Anne. De locatie was prachtig (soesterduinen) en de foto’s zijn geweldig geworden. Ons zoontje van 2.5 was helemaal op z’n gemak bij Anne waardoor alles heel erg soepel verliep. Het is zo belangrijk en waardevol om mooie foto’s te hebben van je gezin. Ik kan Anne echt van harte aanraden.

Eline

Fotograaf amersfoort

Familieshoot – Maria

5/5

Enkele weken geleden fotoshoot gehad van La Vie by Anne.
Het ging allemaal heel ontspannen. We waren met een groep, waaronder ook kleine kinderen, dus toch ook spannend. Anne deed t erg leuk en ontspannen, waardoor we ook snel klaar waren. Het was een hele leuke ervaring en de foto’s waren ook nog eens snel klaar!
Van harte aanbevolen!

Maria

gezinsshoot

Familieshoot – Fam. Scheele

5/5

Goed locatie ten heel ontspannend; rennen, dansen en lachen, gewoon op een natuurlijk manier foto’s maken! Super leuk om te doen en het resultaat is geweldig.

Fam. Scheele

Trouwen soestduinen

Bruiloft – E&V

5/5

Anne is echt een topper! Heeft onze bruiloft gefotografeerd en we waren daar zo blij mee dat we haar ook hebben gevraagd voor de newborn shoot met ons kleine meisje dat pas geboren is. Op deze momenten (een bruiloft en je baby) geef je iemand een inkijkje in de belangrijkste momenten van je leven. Dan is het fijn als je je op je gemak voelt bij iemand. Anne voelde vanaf het eerste moment dat we haar ontmoetten vertrouwd, professioneel (en gezellig!). Fotografie is haar werk, maar de passie en motivatie om mooie plaatjes te schieten spat er vanaf. Dat resulteert in te gekke en hele mooie foto’s! Wij raden haar aan iedereen aan! 💕

Lieve Anne, ik ben ZO BLIJ dat we jou als fotograaf gevonden heb. Het is geen moment ongemakkelijk geweest en je bent gewoon een heel fijn mens om in de buurt te hebben. Dit voelen we zelf zo, maar hebben we ook van meerdere mensen te horen gekregen. Dus complimenten voor hoe jij je werk (maar voornamelijk je passie) uitvoert. 😘

Esra

Fotoshoot wat trekken we aan

Gezinsshoot in het bos

5/5

Ik ken Anne nu ongeveer 5 jaar. Maar zulke mooie foto’s had ik echt niet verwacht! We waren op een prachtige locatie nabij Soest midden in de bossen. Onze zoon vroeg aan het einde, maar wanneer komt nou de fotograaf?? Zo ‘onzichtbaar’ en spelenderwijs was het. En het resultaat: de mooiste foto’s die we hadden kunnen hebben!

Andrea

Fotoshoot cadeau

Fotoshoot cadeau

5/5

Super fijne fotoshoot gehad met een geweldig resultaat.
Anne stelt je enorm op je gemak en ook kleine kinderen zonder geduld weet ze mooi op de foto te krijgen! Absoluut een aanrader!

Karlijn

gezinsfotograaf amersfoort

Speciale fotoshoot

5/5

Ik ben erg blij met de foto’s die Anne voor mij heeft gemaakt. Snelle en goede communicatie, kwaliteit en een heel prettig contact. Dank je wel!

Nienke

Gezinsfotograaf Woudenberg

Gezellige familieshoot

5/5

Super leuke familie shoot gehad. Hele natuurlijke foto’s, niet geposeerd. De locatie die Anne voorstelde was echt prachtig. Het resultaat mag er dan ook wezen. Wij zijn heel blij met de prachtige foto’s bovendien was het een hele gezellige middag. Aanrader!

Pip

Mommy and me fotoshoot

Mommy and me fotoshoot

5/5

Heel fijn meegedacht over de timing en planning van de shoot. Sessie verliep heel natuurlijk, was leuk om te doen! En natuurlijk prachtige foto’s als resultaat. Echt een aanrader.

Marije

Gezinsfotograaf Woudenberg

Geduldig en denkt mee

5/5

Hele leuke en fijne fotograaf om mee te werken. Is erg leuk met kinderen ! Ze is geduldig en denkt mee. Wij zijn meer dan tevreden ☺️

Miranda

Gezinsshoot – Fam. van K

5/5

Super blij met onze nieuwe gezinsfoto’s!! Super vriendelijk en spontane fotograaf en ze heeft alle drie de kinderen mooi op de foto gekregen.

Gezinsshoot – Amanda

5/5

Anne maakt prachtige, spontane foto’s! Mijn broer en ik hebben foto’s laten maken van onze gezinnen. We zijn er super blij mee! Tijdens het maken van de foto’s zorgde Anne ervoor dat wijzelf en ook onze kleine meisjes op hun gemak waren. Het was een erg leuke ochtend met een fantastisch resultaat!

Gezinsshoot – Emily

5/5

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Baby-B-06.jpg

Newbornshoot

5/5

Super blij met de shoot en het resultaat! Het voelde meteen vertrouwd. Anne liet ons onze gang gaan en legde alles vast. Ook onze peuter van 3,5 vond het helemaal leuk en ze kreeg haar zelfs zo ver dat ze meewerkte. En het resultaat… Zoooo blij mee! De kleine is maar even zo klein en het is zo waardevol om dat, de verbinding met zijn trotse, grote zus en ons als vers gezin van vier zo mooi vast te leggen

Desiree

After wedding shoot – Linda

5/5

Ik ben heel blij met de shoot, het proces én het resultaat. Er was tijdens de shoot een ontspannen sfeer, waardoor de tijd vloog. Anne is heel spontaan en deskundig en maakt vol enthousiasme prachtige foto’s. Ik zou een fotoshoot bij La Vie by Anne aan iedereen aanraden.

Zwanagerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot aan huis

5/5


Elke weer word ik zo blij als ik de foto’s zie die Anne heeft gemaakt tijdens mijn zwangerschap! Ik had wat speciale verzoeken, en Anne stond ervoor open om alles te proberen. Met een super resultaat! Verder is het een groot pluspunt dat Anne rekening houdt met je wensen en gemakkelijk bereikbaar is voor vragen etc. tussendoor.
Anne dankjewel, ik heb geen makkelijke zwangerschap, maar deze shoot heeft voor mij echt een positieve waarde en heeft me energie gegeven. We komen nog eens bij je terug!

Dieuwke

Gezinsshoot – Bianca

5/5

Wat een prachtige, waardevolle en bijzondere foto’s maakt Anne! Toen wij de foto’s van onze kinderen mochten ontvangen was ik eerlijk gezegd ontroerd! Wat heb je dit mooi vast gelegd, precies zoals de kinderen zijn terwijl ze geen seconde stil gingen zitten om het jou makkelijker te maken. Maar dit maakt de foto’s spontaan en ongedwongen met het beste resultaat! BEDANKT!!!!!

After wedding shoot – M&M

5/5

Anne is een gedreven fotografe met passie voor haar vak. Niks is haar te gek voor het maken van een goede foto. Denk hierbij aan in het water gaan staan terwijl het 6 graden is buiten, of gaan liggen op de grond na een regen bui. Ze is meedenkend, gezellig en enthousiast en daarmee een fijne fotografe voor een shoot.

Gezinsfotograaf Woudenberg

Golden hour gezinsshoot

5/5

Anne heeft het bijna onmogelijke (3 kleine kids) mogelijk gemaakt en prachtige foto’s gemaakt van ons gezin. Ze is professioneel, super aardig en relaxed. De foto’s waren ook nog eens ontzettend snel binnen. We zijn er nog elke dag heel blij mee!

Maud

Gezinsfotograaf Amersfoort

Jaarlijkse fotoshoot

5/5

We hebben een gezinsshoot gedaan met Anne in het bos. Anne denkt erg fijn mee, is relaxed, ongedwongen en vrolijk. We hadden al snel een sneak peak en de grote file met foto’s was ook heel vlot binnen. Super blij mee!

Annemarie

Wil je ook een review schrijven?

Laat jouw lieve woorden hier achter

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.