Lieve woorden

Wat andere over mij zeggen

Trouwfotograaf

★★★★★

Anne is echt een topper! Heeft onze bruiloft gefotografeerd en we waren daar zo blij mee dat we haar ook hebben gevraagd voor de newborn shoot met ons kleine meisje dat pas geboren is. Op deze momenten (een bruiloft en je baby) geef je iemand een inkijkje in de belangrijkste momenten van je leven. Dan is het fijn als je je op je gemak voelt bij iemand. Anne voelde vanaf het eerste moment dat we haar ontmoetten vertrouwd, professioneel (en gezellig!). Fotografie is haar werk, maar de passie en motivatie om mooie plaatjes te schieten spat er vanaf. Dat resulteert in te gekke en hele mooie foto’s! Wij raden haar aan iedereen aan! 💕

Lieve Anne, ik ben ZO BLIJ dat we jou als fotograaf gevonden heb. Het is geen moment ongemakkelijk geweest en je bent gewoon een heel fijn mens om in de buurt te hebben. Dit voelen we zelf zo, maar hebben we ook van meerdere mensen te horen gekregen. Dus complimenten voor hoe jij je werk (maar voornamelijk je passie) uitvoert. 😘

Esra

Gezins fotografie

★★★★★

Ik ken Anne nu ongeveer 5 jaar. Maar zulke mooie foto’s had ik echt niet verwacht! We waren op een prachtige locatie nabij Soest midden in de bossen. Onze zoon vroeg aan het einde, maar wanneer komt nou de fotograaf?? Zo ‘onzichtbaar’ en spelenderwijs was het. En het resultaat: de mooiste foto’s die we hadden kunnen hebben!

Andrea

Familie fotografie

★★★★★

Super fijne fotoshoot gehad met een geweldig resultaat.
Anne stelt je enorm op je gemak en ook kleine kinderen zonder geduld weet ze mooi op de foto te krijgen! Absoluut een aanrader!

 

Karlijn

Portret fotografie

★★★★★

Ik ben erg blij met de foto’s die Anne voor mij heeft gemaakt. Snelle en goede communicatie, kwaliteit en een heel prettig contact. Dank je wel!

Nienke

Familie fotografie

★★★★★

Super leuke familie shoot gehad. Hele natuurlijke foto’s, niet geposeerd. De locatie die Anne voorstelde was echt prachtig. Het resultaat mag er dan ook wezen. Wij zijn heel blij met de prachtige foto’s bovendien was het een hele gezellige middag. Aanrader!

Familie fotografie

★★★★★

Heel fijn meegedacht over de timing en planning van de shoot. Sessie verliep heel natuurlijk, was leuk om te doen! En natuurlijk prachtige foto’s als resultaat. Echt een aanrader.
 
 

Marijke

Familie fotografie

★★★★★

Hele leuke en fijne fotograaf om mee te werken. Is erg leuk met kinderen ! Ze is geduldig en denkt mee. Wij zijn meer dan tevreden ☺️

Miranda

Familie fotografie

★★★★★

Super blij met onze nieuwe gezinsfoto’s!! Super vriendelijk en spontane fotograaf en ze heeft alle drie de kinderen mooi op de foto gekregen.

Feodora

Familie fotografie

★★★★★

Anne maakt prachtige, spontane foto’s! Mijn broer en ik hebben foto’s laten maken van onze gezinnen. We zijn er super blij mee! Tijdens het maken van de foto’s zorgde Anne ervoor dat wijzelf en ook onze kleine meisjes op hun gemak waren. Het was een erg leuke ochtend met een fantastisch resultaat!

Amanda

Newborn fotografie

★★★★★

Super blij met de shoot en het resultaat! Het voelde meteen vertrouwd. Anne liet ons onze gang gaan en legde alles vast. Ook onze peuter van 3,5 vond het helemaal leuk en ze kreeg haar zelfs zo ver dat ze meewerkte. En het resultaat… Zoooo blij mee! De kleine is maar even zo klein en het is zo waardevol om dat, de verbinding met zijn trotse, grote zus en ons als vers gezin van vier zo mooi vast te leggen

Desiree

Trouwfotografie

★★★★★

Ik ben heel blij met de shoot, het proces én het resultaat. Er was tijdens de shoot een ontspannen sfeer, waardoor de tijd vloog. Anne is heel spontaan en deskundig en maakt vol enthousiasme prachtige foto’s. Ik zou een fotoshoot bij La Vie by Anne aan iedereen aanraden.

Linda

Familie fotografie

★★★★★

Wat een prachtige, waardevolle en bijzondere foto’s maakt Anne! Toen wij de foto’s van onze kinderen mochten ontvangen was ik eerlijk gezegd ontroerd! Wat heb je dit mooi vast gelegd, precies zoals de kinderen zijn terwijl ze geen seconde stil gingen zitten om het jou makkelijker te maken. Maar dit maakt de foto’s spontaan en ongedwongen met het beste resultaat! BEDANKT!!!!!

Bianca

Zwangerschaps fotografie

★★★★★

Elke weer word ik zo blij als ik de foto’s zie die Anne heeft gemaakt tijdens mijn zwangerschap! Ik had wat speciale verzoeken, en Anne stond ervoor open om alles te proberen. Met een super resultaat! Verder is het een groot pluspunt dat Anne rekening houdt met je wensen en gemakkelijk bereikbaar is voor vragen etc. tussendoor.
Anne dankjewel, ik heb geen makkelijke zwangerschap, maar deze shoot heeft voor mij echt een positieve waarde en heeft me energie gegeven. We komen nog eens bij je terug!

MAMA D

After wedding shoot

★★★★★

Anne is een gedreven fotografe met passie voor haar vak. Niks is haar te gek voor het maken van een goede foto. Denk hierbij aan in het water gaan staan terwijl het 6 graden is buiten, of gaan liggen op de grond na een regen bui. Ze is meedenkend, gezellig en enthousiast en daarmee een fijne fotografe voor een shoot.

MARLOES

Familie fotografie

★★★★★

We hebben een gezinsshoot gedaan met Anne in het bos. Anne denkt erg fijn mee, is relaxed, ongedwongen en vrolijk. We hadden al snel een sneak peak en de grote file met foto’s was ook heel vlot binnen. Super blij mee!

ANNEMARIE

Familie fotografie

★★★★★

Anne heeft het bijna onmogelijke (3 kleine kids) mogelijk gemaakt en prachtige foto’s gemaakt van ons gezin. Ze is professioneel, super aardig en relaxed. De foto’s waren ook nog eens ontzettend snel binnen. We zijn er nog elke dag heel blij mee!

MAUD

Wil je ook een review schrijven?

Laat jouw lieve woorden hier achter

Boek direct een fotoshoot

Wil je zeker zijn van een plekje in mijn agenda? Reserveer dan vast een plekje