PUUR.!

Vrouw wat ben je mooi

Puur zoals je bent

Stralend van binnen uit

PUUR.! is voor de vrouwen die altijd klaar staan voor een ander en zichzelf niet op nummer één durven te zetten. Vrouwen die geleerd hebben zichzelf niet in de spotlight te zetten, niet op te vallen en vooral niet te helder te stralen. Vrouwen die alles doen wat volgens “het boekje” een goede vrouw hoort te doen. PUUR.! is voor deze vrouwen.

PUUR.!is er om deze vrouwen weer te laten stralen. Om het licht in zichzelf te zien en te ontdekken.
PUUR.! is er om dit licht weer zichtbaar te laten stralen. Zodat jij, elke keer als het even donker wordt, weet welk licht er in jou straalt!

PUUR.! is bodypositivity

PUUR.! is grenzen kennen en opzoeken

PUUR.! is jezelf mogen zijn

PUUR.! is stralen van binnen uit

PUUR.! is trots zijn op jezelf

PUUR.! is dankbaar zijn voor het lichaam dat je hebt

PUUR.! is jezelf lief hebben

PUUR.! is alles om jouw schoonheid te laten stralen van binnenuit

PUUR.! is met de billen bloot

PUUR.! is om deze schoonheid vast te leggen zodat jij nooit meer vergeet hoe ongelofelijk mooi je bent!

Als je straalt dan vlieg je

PUUR.! is zoveel meer dan een gewone fotoshoot. PUUR.! is er om jou jezelf te laten omarmen. Want jeetje vrouw wat ben je mooi. Wat ben je sterk, zacht en kwetsbaar tegelijk. Wat ben je ongelofelijk vol levenslust.
If only you can see what I see….

Hoe gaat het in zijn werk?

Voorafgaand aan de fotoshoot

Tijdens PUUR.! gaan we samen aan de slag. We hebben telefonisch een korte intake waarna we een datum prikken.

 

Tijdens de fotoshoot

Tijdens de PUUR.!-dag beginnen we met een heerlijke wandeling in het bos, zodat we elkaar beter leren kennen. Daarna is het tijd voor een pure portret-shoot, zodat jij ook alvast aan de camera went. Na de portret shoot gaan we even lunchen, zodat we helemaal ontspannen en met een gevulde buik kunnen beginnen aan de PUUR.!-fotoshoot. Tijdens de shoot draait het geheel om jou. De liefde die jij hebt voor jezelf en voor het lichaam dat jou alles heeft gegeven. Ik leg jou vast zoals je bent. Puur.

Geen toeters en bellen of ingewikkelde setjes. Geen visagie of perfect haar. Alleen jij, puur zoals je bent. Ik voel haarfijn aan waar jouw grenzen liggen, zodat we niets doen wat jij niet wilt. Alles is goed. JIJ bent in control.

 

Na de fotoshoot

Na de PUUR.!-sessie ronden we af met een theetje en wat lekkers zodat jij de dag goed kan afsluiten en weer fijn naar huis kan gaan. Naast deze PUUR.!-experience krijg je van mij 2 portret foto’s en minimaal 10 PUUR-you foto’s tijdens de reveal sessie. Alle foto’s worden uiterst zorgvuldig nabewerkt, zodat de mooiste en puurste jij kan shinen ✨

 

I am ready for you!​

Liefs Anne

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.