Newborn fotografie

Wil je dit prachtige en unieke moment vast laten leggen van jouw grote kleine trots? Maar ga je liever nog niet met je kleintje op pad? Geen zorgen, ik verzorg newborn lifestyle fotografie bij jou thuis.

Een newborn fotoshoot kan je het beste doen tussen de eerste twee tot vier weken van jouw nieuwe spruit. Jouw kleintje is dan nog echt klein, en slaapt het liefste de hele dag. Hierdoor krijg je prachtige zoete beelden. Lukt het niet? Geen zorgen, als ze wat ouder zijn, kan ik lieve foto’s maken van die kleine open oogjes.

 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op.

 

Meer weten?

Bianca

Bianca

Lifestyle family fotografie

Wat een prachtige, waardevolle en bijzondere foto’s maakt Anne! Toen wij de foto’s van onze kinderen mochten ontvangen was ik eerlijk gezegd ontroerd! Wat heb je dit mooi vast gelegd, precies zoals de kinderen zijn terwijl ze geen seconde stil gingen zitten om het jou makkelijker te maken. Maar dit maakt de foto’s spontaan en ongedwongen met het beste resultaat! BEDANKT!!!!!

Mama D

Mama D

Zwangerschapsshoot

Elke weer word ik zo blij als ik de foto's zie die Anne heeft gemaakt tijdens mijn zwangerschap! Ik had wat speciale verzoeken, en Anne stond ervoor open om alles te proberen. Met een super resultaat! Verder is het een groot pluspunt dat Anne rekening houdt met je wensen en gemakkelijk bereikbaar is voor vragen etc. tussendoor. Anne dankjewel, ik heb geen makkelijke zwangerschap, maar deze shoot heeft voor mij echt een positieve waarde en heeft me energie gegeven. We komen nog eens bij je terug!

Marloes

Marloes

After wedding shoot

Anne is een gedreven fotografe met passie voor haar vak. Niks is haar te gek voor het maken van een goede foto. Denk hierbij aan in het water gaan staan terwijl het 6 graden is buiten, of gaan liggen op de grond na een regen bui. Ze is meedenkend, gezellig en enthousiast en daarmee een fijne fotografe voor een shoot.

Annemarie

Annemarie

Familie fotografie

We hebben een gezinsshoot gedaan met Anne in het bos. Anne denkt erg fijn mee, is relaxed, ongedwongen en vrolijk. We hadden al snel een sneak peak en de grote file met foto's was ook heel vlot binnen. Super blij mee!

Bruidegom T.

Bruidegom T.

Bruiloft fotografie

Mag ik stilgenietend een dikke buiging maken voor de foto's? Echt impressive quality!!! We zijn er wat blij mee! ♡♡♡

Familie. V

Familie. V

Familie fotografie

Wauw!!!!! Ik kan blijven kijken. Die met die raket kan zo aan de muur.

Familie M&M

Familie M&M

Wat zijn het super mooie, spontane en liefdevolle foto's geworden. We zijn er heel erg blij mee, dank je wel!!!!

Maud

Maud

Familie fotografie

Anne heeft het bijna onmogelijke (3 kleine kids) mogelijk gemaakt en prachtige foto’s gemaakt van ons gezin. Ze is professioneel, super aardig en relaxed. De foto’s waren ook nog eens ontzettend snel binnen. We zijn er nog elke dag heel blij mee!

Linda

Linda

Winter Wonder Wedding Shoot

Ik ben heel blij met de shoot, het proces én het resultaat. Er was tijdens de shoot een ontspannen sfeer, waardoor de tijd vloog. Anne is heel spontaan en deskundig en maakt vol enthousiasme prachtige foto's. Ik zou een fotoshoot bij La Vie by Anne aan iedereen aanraden.

Desiree

Desiree

Newborn fotografie

Super blij met de shoot en het resultaat! Het voelde meteen vertrouwd. Anne liet ons onze gang gaan en legde alles vast. Ook onze peuter van 3,5 vond het helemaal leuk en ze kreeg haar zelfs zo ver dat ze meewerkte. En het resultaat... Zoooo blij mee! De kleine is maar even zo klein en het is zo waardevol om dat, de verbinding met zijn trotse, grote zus en ons als vers gezin van vier zo mooi vast te leggen

Amanda

Amanda

Gezinsshoot

Anne maakt prachtige, spontane foto’s! Mijn broer en ik hebben foto’s laten maken van onze gezinnen. We zijn er super blij mee! Tijdens het maken van de foto’s zorgde Anne ervoor dat wijzelf en ook onze kleine meisjes op hun gemak waren. Het was een erg leuke ochtend met een fantastisch resultaat!

Feodora

Feodora

Gezinsshoot

Super blij met onze nieuwe gezinsfoto’s!! Super vriendelijk en spontane fotograaf en ze heeft alle drie de kinderen mooi op de foto gekregen.

Miranda

Miranda

Gezinsshoot

Hele leuke en fijne fotograaf om mee te werken. Is erg leuk met kinderen ! Ze is geduldig en denkt mee. Wij zijn meer dan tevreden ☺️

Marijke

Marijke

Gezinsshoot

Heel fijn meegedacht over de timing en planning van de shoot. Sessie verliep heel natuurlijk, was leuk om te doen! En natuurlijk prachtige foto’s als resultaat. Echt een aanrader.

 

Hoe ik te werk ga

Waarom je dit het beste door mij kan laten doen? Ik ga voor de ontspannen en ongedwongen sfeer en kom bij jou thuis zodat je niet met jouw newborn op had hoeft. Tijdens de shoot neem ik de tijd en de rust om jouw kleintje comfortabel en relaxed op de foto te zetten. Wilt je kleintje even niet? Geen probleem, neem je tijd om jouw kindje weer op zijn gemak te laten zijn en dan gaan we daarna veder. Niemand kan tenslotte leuk en lief lachen met een volle luier of een lege maag.

Heb je nog vragen?

Newborn lifestyle fotografie omgeving Amersfoort

Wiil je mij wat vragen?

Stuur mij dan een berichtje

contact

ja, dat wil ik ook

Tarieven

NEWBORN iniminie
169,-
 • fotoshoot bij jou thuis
 • eventueel uitloop als jou newborn nog geen zin heeft
 • voorbereidingstips
 • max. 6 personen
 • 8 HR foto’s naar keuze
 • gekozen foto’s met professionele nabewerking
NEWBORN de luxe
229,-
 • fotoshoot bij jou thuis
 • eventueel uitloop als jou newborn nog geen zin heeft
 • voorbereidingstips
 • 18 HR foto’s naar keuze
 • gekozen foto’s met professionele nabewerking
 • GRATIS mini album met gekozen foto’s
NEWBORN combi deal
%20korting
 • 20% korting op de zwangerschap shoot
 • newborn shoot bij jou thuis
 • je mag je kindje zelf stylen
 • eventueel uitloop als jou newborn nog geen zin heeft
 • voorbereidingstips
 • gekozen foto’s met professionele nabewerking
 • Alle foto’s worden aangeleverd in een online beveiligde galerij
 • Prijzen zijn excl. reiskosten €0,45 per km buiten 20 km van Woudenberg
 • Extra foto’s bijkopen kan altijd voor € 9,- per foto

Wil je ook zo'n te gekke fotoshoot?

Neem nu contact op

Contact