It’s just me

 

Waarom ik juist jouw gezin wil fotograferen

Gezinsfotografie. Het klinkt zo stijf. Waarschijnlijk is het ook een woord dat van alles bij je oproept. “Dan moet ik eerst naar de kapper” of “zie mijn man maar eens zo ver te krijgen” of “dan ben ik weer dagen bezig om alle kleding op elkaar af te stemmen” noem ze maar op. Er komen vast bij jou een hele hoop mitsen en maren om de hoek kijken waarom je het wel wilt, maar wat je allemaal moet doen VOORDAT je die shoot kan en wilt gaan boeken. Herkenbaar. Ook voor mij. Want ook als fotograaf komen bij mij al die mitsen en maren naar boven.

It’s just me

Maar zal ik je eens iets vertellen? Dit is JUIST waarom ik het doe. Als mensen tegen mij alle maren opperen, roep ik heel hard: “it’s just me”. Niks geks, niks spannends, niks stijf of gehaast. Just me. Ik ben daar om jullie ochtend of middag vast te leggen. Ik zoem als een bijtje om jullie heen en probeer elke spontane lach, en elke gekke actie vast te leggen. Heeft een van je kids geen zin? Geen probleem. Neem hem of haar lekker bij je zodat hij of zij weer op zijn gemak komt  en daarna weer aan lekker gaat spelen. Juist dan kan ik de mooie foto’s maken zoals het op dat moment is. Zoals jullie gezin op dat moment samen is.

Mede om deze reden fotografeer ik het liefste buiten. Hier in de buurt heb ik dan ook al een aantal ruime en speelse locaties gevonden. Denk bijvoorbeeld aan het Henschotermeer, Landgoed Heidestein Bornia of de Soesterduinen. Alle ruimte, prachtig licht en een heerlijke locatie om een middag door te brengen.

Denk jij na het lezen van deze blog nogsteeds maar……. Stuur mij een berichtje met jouw maar en je zult merken “It’s just me” .

 

Liefs Anne

 

 

Wil je meer blogs lezen?

In deze blogs lees je onder andere meer over verschillende bruiloften.

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.