gezinsfotograaf

Woudenberg, Leusden, Amersfoort, Doorn, Renswoude

Een ontspannen fotoshoot met jouw gezin

"Capture moments not things"

“Ze groeien zo snel”. Heel cliche maar wel waar. Als moeder van 3 herken ik dat als geen ander en daarom hecht ik ook zo verschrikkelijk veel waarde aan gezinsfoto’s. Je hebt vast wel 100 foto’s op je telefoon van je kids. Maar als iemand je vraag om een foto te sturen van jouw gezin, heb je die foto waarschijnlijk niet. Dus is het hoog tijd om een fotoshoot te doen en dan natuurlijk wel een ontspannen fotoshoot bij de gezinsfotograaf van Woudenberg.

Een Gezinsfotoshoot is plezier

Bij mij als gezinsfotograaf hoeven de jouw kinderen echt niet netjes op een rijtje te staan of te zitten. In tegendeel. Ik leg jouw gezin vast zoals jullie zijn. Als jullie samen plezier maken, leg ik deze spontane moment van jouw gezin vast. Je hoeft alleen nog maar te genieten van jouw gezin.

Klinkt dat goed?

Wat kost een fotoshoot

* bovengenoemde prijzen zijn geldig voor alles shoots die plaatsvinden VOOR 1 januari 2023.
* de fotoshoots zijn incl. 20km vanaf woudenberg. Daarbuiten worden reiskosten in rekening gebracht van €0,45 per km (altijd in overleg)

Fotoshoot locaties

Als je bij mij een gezinsshoot boekt kiezen we samen een datum en locatie uit waar we de mooiste foto’s kunnen maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotoshoot in de Soesterduinen of een gezinsfotoshoot bij het Henschotermeer? Of wil je liever een meer industriële locatie? Dan kunnen we de fotoshoot doen bij Vliegbasis Soesterberg of de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Kleding tijdens de fotoshoot

Ik heb voor jou een magazine gemaakt ter voorbereiding op de fotoshoot. Deze ontvang je van mij gratis als je een gezinsshoot boekt. Het magazine staat borden vol tips en trick ter voorbereiding. Praktische kleding tips maar ook een uitgebreide beschrijving van wat je kan verwachten tijdens de fotoshoot.

Eerdere fotoshoots van gezinsfotograaf Woudenberg

Zij hebben eerder een fotoshoot geboekt bij La Vie by Anne en hebben genoten van de dag. 
Wil jij ook dit soort prachtige plaatjes van jouw gezin? Neem vrijblijvend contact met mij op of boek direct je fotoshoot.

Lieve woorden

Gezinsshoot – Irene

5/5

Inmiddels al vier (verschillende) shoots verder. Toch weet Anne het iedere keer voor elkaar te krijgen. Anne verstaat haar vak en heeft een professionele en rustige uitstraling. Anne denkt mee vanuit de vraag van de klant. Anne neemt de tijd en hoort daardoor ook wat er van haar gevraagd wordt, daar speelt zij feilloos op in, dit kan niet iedere fotograaf. Zeker niet met jonge kinderen, Anne kan dit wel!
Ik raad Anne al bij veel mensen aan, ik heb zeker voorkeur voor haar ontwikkeld. Gelukkig weet zij dit zelf ook ;).
Er zullen zeker nog meer fotomomenten volgen waarvoor we Anne graag vragen !

Boek direct een fotoshoot

Wil je zeker zijn van een plekje in mijn agenda? Reserveer dan vast een plekje