Gezinsshoot

Een ontspannen fotoshoot

Capture moments not things

“Ze groeien zo snel”. Heel cliche maar wel waar. Als moeder van 3 herken ik dat als geen ander en daarom hecht ik ook zo verschrikkelijk veel waarde aan gezinsfoto’s. Je hebt vast wel 100 foto’s op je telefoon van je kids. Maar als iemand je vraag om een foto te sturen van jouw gezin, heb je die foto waarschijnlijk niet. Dus is het hoog tijd om een fotoshoot te doen en dan natuurlijk wel een ontspannen fotoshoot bij de gezinsfotograaf van Woudenberg.

Een Gezinsfotoshoot is plezier

Bij mij als gezinsfotograaf hoeven de jouw kinderen echt niet netjes op een rijtje te staan of te zitten. In tegendeel. Ik leg jouw gezin vast zoals jullie zijn. Als jullie samen plezier maken, leg ik deze spontane moment van jouw gezin vast. Je hoeft alleen nog maar te genieten van jouw gezin.

Klinkt dat goed?

Gezinsfotograaf Woudenberg
Gezinsfotograaf Woudenberg
Goldenhour soesterduinen

Wat kost een fotoshoot

* de fotoshoots zijn incl. 20km vanaf woudenberg. Daarbuiten worden reiskosten in rekening gebracht van €0,75 per km (altijd in overleg)

Fotoshoot locaties

Capture moments not things

Als je bij mij een gezinsshoot boekt kiezen we samen een datum en locatie uit waar we de mooiste foto’s kunnen maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotoshoot in de Soesterduinen of een gezinsfotoshoot bij het Henschotermeer? Of wil je liever een meer industriële locatie? Dan kunnen we de fotoshoot doen bij Vliegbasis Soesterberg of de Rijtuigenloods in Amersfoort.

KLEDING TIJDENS DE FOTOSHOOT​

Ik heb voor jou een magazine gemaakt ter voorbereiding op de fotoshoot. Deze ontvang je van mij gratis als je een gezinsshoot boekt. Het magazine staat borden vol tips en trick ter voorbereiding. Praktische kleding tips maar ook een uitgebreide beschrijving van wat je kan verwachten tijdens de fotoshoot.

Gezinsfotograaf Woudenberg
Gezinsfotograaf Woudenberg
Fotoshoot wat trekken we aan
Gezinsshoot

Eerdere fotoshoots van gezinsfotograaf Woudenberg

Zij hebben eerder een fotoshoot geboekt bij La Vie by Anne en hebben genoten van de dag. 
Wil jij ook dit soort prachtige plaatjes van jouw gezin? Neem vrijblijvend contact met mij op of boek direct je fotoshoot.

Lieve woorden

Gezinsshoot – M

5/5

Hele fijne fotoshoot gehad samen met onze dochter van vijf maanden. Anne ging super met onze dochter om, die het nog best een beetje spannend vond. Een leuke middag en heel blij met het resultaat!

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.