Trouwen op Landgoed Salentein

Kinderen op je bruiloft

Het leek wel de warmste dag van het jaar. DE dag dat Y&M gingen trouwen in het bijzijn van hun prachtige kinderen n zoveel lieve vrienden en familie.

Hoe lang van te voren boek je je trouwfotograaf?

Al een jaar voor de bruiloft hadden Y&M contact opgenomen met mij. Een van hun vrienden had al eerder een fotoshoot bij mij gedaan en Y&M waren opzoek naar een fotograaf voor hun bruiloft. Niet zomaar een fotograaf maar een trouwfotograaf die goed om weet te gaan met kinderen, want ondanks dat het huwelijk tussen twee mensen wordt gesloten, zouden hun drie prachtige dochters een groot onderdeel uitmaken van de bruiloft.

Trouwfotograaf met kinderen

Naast trouwfotograaf ben ik ook gezinsfotograaf, en wat is er nou leuker dan deze twee te combineren!!!!

Wat een feest! Direct na het kennismakingsgesprek had ik dus al onwijs zin in deze dag.

Trouwen op landgoed Salentein

Een jaar later was het dan eindelijk zo ver. Ondanks dat het de warmste dag van het jaar was, en de airco van mijn mini het had begeven kon dat de feest vreugde echt niet drukken.
In de ochtend bij de getting ready van M, waren de kleine dames er ook al. Het was een heus feestje met zoveel gezelligheid. En het feest zette zich dan ook verder op het prachtige landgoed Salentein.

Gezellige babs Mariëlle

Een van de weinige dagen dat ik oprecht blij was met een binnen ceremonie, want HALLO AIRCO. Zelfs mijn camera’s vonden het buiten niet meer leuk. Maar gelukkig nam Babs Mariëlle van tintelend trouwen uitgebreid haar tijd zodat iedereen heerlijk kon afkoelen.

Na de feestelijke ceremonie, konden we genieten van een heerlijke bruidstaart en werden de groepsfoto’s gemaakt. Waar gezelligheid is, vliegt de tijd. Want al snel was het tijd voor het diner.
Ook tijdens het diner werd er hard gelachen met naasten en geliefden om de fantastische speeches.

Golden hour trouwfoto’s

Ondanks dat buiten de zon nog hoog scheen, druppelde de band en de avondgasten binnen en kon het feest ECHT geopend worden met een openingsdans. En daar waar ik meestal het hardste roep “onderbreek je feest niet als het eenmaal op gang is” nam ik het bruidspaar na de openingsdans toch nog even mee naar buiten om te genieten van de prachtige golden hour.

Het feest is daarna nog door gegaan tot in de late uurtjes.

Lieve M&Y wat een prachtige dag was het.
Dank jullie wel dat ik deze geweldige dag voor jullie heb mogen vastleggen.

Andere bruiloften

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.