Bruidsfotografie bruiloft fotograaf

Trouwfotograaf

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen. Er komt een hele hoop op je af en heel veel om te regelen, maar ik kan je helpen! En wel bij het stukje trouwfotografie. Ben je opzoek naar een enthousiaste fotograaf? Dan ben je bij mij goed.

Ik zal er alles aan doen om jullie mooiste dag zo perfect mogelijk vast te leggen. Van de kleinste details tot de grote momenten, en alle momenten die op die dag wellicht aan jullie voorbij zijn gegaan.

Met oog voor detail en licht zal ik alle ins en outs vast leggen van jullie dag.

Wil je kennis maken?

Lieve woorden

Bianca

Bianca

Lifestyle family fotografie

Wat een prachtige, waardevolle en bijzondere foto’s maakt Anne! Toen wij de foto’s van onze kinderen mochten ontvangen was ik eerlijk gezegd ontroerd! Wat heb je dit mooi vast gelegd, precies zoals de kinderen zijn terwijl ze geen seconde stil gingen zitten om het jou makkelijker te maken. Maar dit maakt de foto’s spontaan en ongedwongen met het beste resultaat! BEDANKT!!!!!

Mama D

Mama D

Zwangerschapsshoot

Elke weer word ik zo blij als ik de foto's zie die Anne heeft gemaakt tijdens mijn zwangerschap! Ik had wat speciale verzoeken, en Anne stond ervoor open om alles te proberen. Met een super resultaat! Verder is het een groot pluspunt dat Anne rekening houdt met je wensen en gemakkelijk bereikbaar is voor vragen etc. tussendoor. Anne dankjewel, ik heb geen makkelijke zwangerschap, maar deze shoot heeft voor mij echt een positieve waarde en heeft me energie gegeven. We komen nog eens bij je terug!

Marloes

Marloes

After wedding shoot

Anne is een gedreven fotografe met passie voor haar vak. Niks is haar te gek voor het maken van een goede foto. Denk hierbij aan in het water gaan staan terwijl het 6 graden is buiten, of gaan liggen op de grond na een regen bui. Ze is meedenkend, gezellig en enthousiast en daarmee een fijne fotografe voor een shoot.

Annemarie

Annemarie

Familie fotografie

We hebben een gezinsshoot gedaan met Anne in het bos. Anne denkt erg fijn mee, is relaxed, ongedwongen en vrolijk. We hadden al snel een sneak peak en de grote file met foto's was ook heel vlot binnen. Super blij mee!

Bruidegom T.

Bruidegom T.

Bruiloft fotografie

Mag ik stilgenietend een dikke buiging maken voor de foto's? Echt impressive quality!!! We zijn er wat blij mee! ♡♡♡

Familie. V

Familie. V

Familie fotografie

Wauw!!!!! Ik kan blijven kijken. Die met die raket kan zo aan de muur.

Familie M&M

Familie M&M

Wat zijn het super mooie, spontane en liefdevolle foto's geworden. We zijn er heel erg blij mee, dank je wel!!!!

Maud

Maud

Familie fotografie

Wat mooi!!! Ooh en onze zoon! We zeiden tegen elkaar oo wat is hij eigenlijk knap! 😂

Linda

Linda

Winter Wonder Wedding Shoot

Ik ben heel blij met de shoot, het proces én het resultaat. Er was tijdens de shoot een ontspannen sfeer, waardoor de tijd vloog. Anne is heel spontaan en deskundig en maakt vol enthousiasme prachtige foto's. Ik zou een fotoshoot bij La Vie by Anne aan iedereen aanraden.

Desiree

Desiree

Newborn fotografie

Super blij met de shoot en het resultaat! Het voelde meteen vertrouwd. Anne liet ons onze gang gaan en legde alles vast. Ook onze peuter van 3,5 vond het helemaal leuk en ze kreeg haar zelfs zo ver dat ze meewerkte. En het resultaat... Zoooo blij mee! De kleine is maar even zo klein en het is zo waardevol om dat, de verbinding met zijn trotse, grote zus en ons als vers gezin van vier zo mooi vast te leggen

 

Wat kan je van mij verwachten?

Alles, maar dan ook echt alles. Om te beginnen een love shoot (t.w.v. €120,-) die je van mij cadeau krijgt zodat wij aan elkaar kunnen wennen. Ik reis door het hele land om bij jullie bruiloft aanwezig te kunnen zijn. Ik kruip ergens op of onder om het perfecte plaatje vast te kunnen leggen. Ik heb ogen in mijn achterhoofd en denk tegelijk vooruit. Ik ben overal maar je zal me niet zien want het draait deze bijzondere dag om jullie.

Ik heb nog geen vast prijslijst of brochure omdat ik jullie bruiloft wil fotograferen en jullie wens wil realiseren en dat is niet in een lijstje of een brochure vast te leggen.

Wil je meer van mij weten, heb je een vraag of wil je kennis maken?

Stuur mij een berichtje, dan kunnen we een vrijblijvend gesprek inplannen.

een berichtje

 

 

trouwfotograaf bruidsfotografie

BEN JE OPZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE TROUWFOTOGRAAF?

Neem gerust contact op

contact