Bruiloft fotograaf Centraal Ketelhuis Amersfoort

De eerste bruiloft van het jaar!

De eerste bruiloft van het jaar als bruiloft fotograaf.

Wauw wat een knaller van een feest. Ik had me de eerste bruiloft van 2023 niet beter kunnen wensen! Wat fijn om bruiloft fotograaf te zijn.

S&J waren al getrouwd in Vegas en wilde nog een knaller van een feest in Nederland geven om hun huwelijk te vieren. En o wat kunnen wat was dit een mega feest. 

 

Award winning trouwfoto’s maken in Amersfoort.

Al hoewel deze bruiloft compleet anders was dan andere bruiloften, gingen we voordat het feest begon een paar gave platen maken. Super tof, zeker in januari rond 18:00, want dan is het al donker. Gepakt in  2 thermo lagen en een extra trui onder mijn skijas, ging ik bepakt en bezakt op pad. Gewapend met mijn flitsers, camera’s en de beste beste assistente die ik me kan wensen trotseerde we de kou. (Leuk feitje, Darinda van To Empower Me, laat mij normaal zweten tijdens het kick-boxen. Vandaag was zij mij assistente bij de fotoshoot en heb ik haar aan het werk gezet ;-)) 

O wat waren S&J dapper buiten met -2 in enkel hun trouwkleding. Ik had wel 100 ideëen voor toffe shots, maar ook ik was stiekem wel bij dat we na ruim een uur weer naar binnen gingen. 

 

Trouwfeest in het centraal ketelhuis Amersfoort

Nadat ik binnen alle flitsers weer op hun plek heb gezet en het bruidspaar was opgewarmd kon het ging het feest los in Het centraal ketelhuis in Amersfoort. Er werd gedanst, gezongen, gelachen en gehuild. Er was een cocktailbar, photobooth, DJ, saxofonist en een percussionist. Het feest was helemaal compleet. 

 

The best day ever voor mij als bruiloft fotograaf

Lieve S&J, Ik heb enorm genoten van jullie liefde voor elkaar en het het prachtige feest met iedereen er bij. Ik had me geen betere start van 2023 kunnen wensen. En als kers op de taart natuurlijk de Award van Wedisson. HOE GAAF! 

Dank jullie wel. 

Liefs Anne 

bruiloft fotograaf
Trouwen in amersfoort
Trouwen in leersum

Wil jij ook dit soort mega toffe trouwfoto’s? Op de pagina “trouwfotograaf Amersfoort” lees je meer over mijn werk als trouwfotograaf.

Wil je meer blogs lezen?

In deze blogs lees je onder andere meer over verschillende bruiloften.

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.