Bijzondere trouwfoto’s

Een bruiloft die je raakt in je hart.

Halverwege de zomer kreeg ik een berichtje van mijn college fotograaf Tessa van TessArt Fotografie. Of ik op 9 september beschikbaar was om een bruiloft van haar over te nemen in Nijverdal / Lemelerveld. Niet echt bij mij om de hoek als trouwfotograaf Amersfoort, maar dat is natuurlijk geen probleem want ik reis gerust het hele land door en de grens over voor een destination wedding alles voor de meest bijzondere trouwfoto’s. Direct daarna kreeg ik te horen wat de reden was van het overnemen en of ik ook gelijk zelf het bruidspaar wilde bellen want dat ging in deze situatie echt niet meer lukken.

We plande gelijk een kennismakingsgesprek

Dus dat heb ik gelijk gedaan. Voor het bruidspaar B&M was het even schakelen maar natuurlijk plande we eerst een kennismakingsgesprek, want ook bij het overnemen van een bruiloft blijft het belangrijk dat de klik er is tussen het bruidspaar en de trouwfotograaf.

Gelukkig kon ik B&M snel op hun gemak stellen en mocht ik hun prachtige dag vastleggen.

Een emotionele dag met bijzondere trouwfoto’s

Een paar weken voor de bruiloft hadden we weer contact. Voor B&M was er in tussentijd veel veranderd waardoor de bruiloft een bijzonder geladen dag werd. De dag werd extra belangrijk en extra intiem. Met af en toe een traan wegpinkend achter mijn camera, heb ik vol liefde en plezier hun dag vastgelegd. Een dag VOL met emoties. Een dag nog voller van liefde. Maar vooral een dag waarop B&M hun liefde mochten vereeuwigen in het bijzijn van hun vrienden en geliefde. En van mij ;-).

Vereerd om trouwfotograaf te mogen zijn

Ik voel me altijd mega vereerd als ik bij dit soort dagen aanwezig mag zijn. Omdat ik op zo’n dag onderdeel mag zijn van een intiem en select gezelschap. Ik was niet alleen te gast om de bijzondere trouwfoto’s te maken maar ik was echt een onderdeel van de dag. En dat is en blijft voor mij enorm hartverwarmend.

MEGA enthousiast over deze bijzondere trouwfoto’s

Een ander grappig feitje over deze bruiloft is misschien wel dat ik tijdens de loveshoot keihard heb staan gillen en staan springen van enthousiasme. B&M keken bij nogal verbaasd aan toen dat gebeurde. Ik zal je vertellen hoe dat kwam. Het was namelijk een hele bijzondere trouwfoto.

Aan het einde van de fotoshoot begon het te regenen. Het was al die tijd al onrustig in de lucht, maar dat gaf ook juist mooi wolken partijen in de lucht. Toen het begon te regenen pakte ik snel de paraplu en een flitser voor het bruidspaar. Ik heb hun gevraag om iets verder de heide op te lopen en maakte toen een waanzinnige foto waar je de regen nog in de lucht ziet hangen en een prachtige lichtstraal naar het bruidspaar schijn.

Is het toeval? Kan je dit plannen of forceren? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat ik dit een waanzinnige plaat vind, omdat de dag zo emotioneel was. Dit was echt een extra touch.

Dank jullie wel

Lieve B&M,
dank jullie wel dat ik jullie bruiloft vast mocht leggen. Ik heb er van genoten en voel mij nog altijd vereerd dat ik dit voor jullie heb mogen doen.

Veel liefs van mij.

bijzondere trouwfoto's
bijzondere trouwfoto's
Bijzondere trouwfoto's
bijzondere trouwfoto's

Wil je meer blogs lezen?

In deze blogs lees je onder andere meer over verschillende bruiloften.

Beschikbaarheid

Wil jij weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij met meer informatie over mijn beschikbaarheid.