Wie ben ik?

Gezinsfotograaf en Trouwfotograaf Amersfoort

Trouwfotograaf Amersfoort

Hi, ik ben Anne. Familie fotograaf en Trouwfotograaf

Ik ben Anne, 33 jaar en woon in het pitoreske Woudenberg. Als moeder van 3 kids weet ik als geen ander hoe waardevol het is om een foto te hebben waar iedereen leuk op staat. En dat is dus ook mijn doel, op een gezellige ontspannen manier ongedwongen foto’s maken van de dag zoals deze is. Ik haal alles uit de kast om het beste plaatje te maken. Op mijn Instagram pagina zie je de meest recente foto’s voorbij komen.

 

Mijn passie voor fotografie.

Mijn passie voor fotografie is begonnen tijdens het reizen. Al het prachtigs wat je ziet in een beeldende herinnering vastleggen, dat was mijn doel. Geen “saaie” landschapskiekjes maar foto’s die een situatie of een moment vast leggen als evenbeeld van de werkelijkheid. Zodat je later, als je weer naar de foto kijkt, terug kan gaan naar dat moment.

 

Nu een aantal jaren verder blijf ik elke dag leren. Door het volgen van workshops, trainingen, en de vele shoots die ik nu al mag doen, maar ook het “watch and learn” door te kijken bij de top fotografen van Nederland, worden mijn foto’s steeds beter. Er is altijd wel iets bij te leren. Mijn doel: Met veel plezier de mooiste momenten vast leggen.

 

Liefs Anne

Ik heb gelijk een vraag

Wil je weten waar je mij voor kan benaderen?

Fotograaf Amersfoort

Bekijk mijn portfolio

Weetjes over de leukste fotograaf in Amersfoort

 

  • Als ik niet achter mijn laptop zit loop ik met mijn camera buiten
  • Ik wordt echt heel gelukkig van lekker eten, maar ik kan zelf niet koken.
  • Mijn liefde voor reizen staat even op pauze
  • Mijn roots liggen in Rotterdam
  • Zonder een goede kop koffie krijg je mij mijn bed niet uit

Is er nog niets wat je wilt weten?

Stel mij dan jouw vraag

Contact