La Vie by Anne

Passie voor mooi licht en echte momenten

Trouwfotograaf Amersfoort

Hi, Ik ben Anne. Trouwfotograaf met passie voor mooi licht en echte momenten.

Ik ben Anne, 33 jaar en woon in het pitoreske Woudenberg. Als moeder van 3 kids weet ik als geen ander hoe snel de tijd gaat, en hoe waardevol het is om herinneringen vast te leggen. 

Vanaf het moment dat ik mijn camera oppakte ging ik “aan”. Ik word blij van echte momenten en mooi licht. Soms zie dingen, of beleef je iets dat je het liefste in een doosje stopt en voor altijd bewaart. 

Feitjes die mij omschrijven

Fotograaf met passie voor mooi licht

Dit moment bewaar ik in een doosje

Een foto maken kan iedereen. Maar een foto maken waar de emotie vanaf spat, iemand vast leggen zoals hij echt is of prachtig licht vangen, dat kan niet iedereen.

Mijn liefde voor fotografie begon tijdens de verre reizen die ik heb gemaakt. Je staat boven op een berg, na een lange wandeltocht en kijkt uit over de prachtige rijstvelden van Vietnam.  Zo iets moois heb je nog nooit gezien. De warme wind waait door je haren en de laatste zonnestralen schijnen op je gezicht.  DIT ZIJN DE MOMENTEN DIE JE IN EEN DOOSJE WILT STOPPEN!

Deze momenten komen niet alleen voor tijdens verre reizen maar ook in het dagelijks leven of op de dag van jullie huwelijk. Het moment dat je om je heen kijkt, en beseft dat al deze mensen aanwezig zijn om samen met jullie, jullie liefde te vieren. Deze momenten leg ik vast. Deze momenten wil je bewaren en in een doosje stoppen.  Dit is waarom ik fotograaf ben.

Bymonicastout-50-scaled.jpg

Boek direct een fotoshoot

Wil je zeker zijn van een plekje in mijn agenda? Reserveer dan vast een plekje