Anne Troost Trouwfotograaf Amersfoort

Leuk dat je er bent,

 

Ik ben Anne, 32 jaar en woon in het pitoreske Woudenberg. Als moeder van 3 kids weet ik als geen ander hoe waardevol het is om een foto te hebben waar iedereen leuk op staat. En dat is dus ook mijn doel, op een gezellige ontspannen manier ongedwongen foto’s maken van de dag zoals deze is. Ik haal alles uit de kast om het beste plaatje te maken.

 

Mijn passie voor fotografie is begonnen tijdens het reizen. Al het prachtigs wat je ziet in een beeldende herinnering vastleggen, dat was mijn doel. Geen “saaie” landschapskiekjes maar foto’s die een situatie of een moment vast leggen als evenbeeld van de werkelijkheid.

 

Nu een aantal jaren verder blijf ik elke dag leren. Door het volgen van workshops, trainingen, heel veel oefenen, maar ook het “watch and learn” door te kijken bij professionals, steek ik iedere keer weer wat op. Mijn doel: Met veel plezier de mooiste momenten vast leggen.

 

 

Liefs Anne

Ben je benieuwd naar mijn portfolio

Portfolio bekijken

Portfolio

 Funfacts

    • Ik hou van buiten zijn en van de natuur
    • Ik hou van lekker eten en drinken
    • Mijn liefde voor reizen staat even op pauze
    • Mijn roots liggen in Rotterdam
    • Koffie is mijn “fuel”

Anne Troost Backhuijs fotograaf

Is er nog niets wat je wilt weten?

Stel mij dan jouw vraag

Contact